ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ: Στις 28 Δεκεμβρίου 2018 αναμένεται να ολοκληρωθεί η πληρωμή για το κοινωνικό μέρισμα 2018 σε όσους έχουν καταθέσει αιτήσεις στο koinonikomerisma.gr. Μέχρι τώρα έχουν λάβει το κοινωνικό μέρισμα γύρω στους 1.381.000 δικαιούχους ενώ δεύτερη ευκαιρίας δίδεται σε χιλιάδες πολίτες που δεν έχουν προλάβει ακόμη να καταθέσουν αιτήσεις για τα χρήματα.

Δεύτερη ευκαιρία δίδεται σε όσους απορρίφθηκαν από το koinonikomerisma.gr μιας και η ΗΔΙΚΑ προχωρά σε επανέλεγχο περιπτώσεων που απορρίπτονται ή εμφανίζουν προβλήματα στο κοινωνικό μέρισμα, ενώ σημαντικό είναι πως απορρίφθηκαν δικαιούχοι που δεν ήταν κάτοικοι Ελλάδας τα τελευταία πέντε χρόνια και οι οποίοι θα πρέπει να ξαναμπούν για αίτηση στο koinonikomerisma.gr.

Με την είσοδο στο σύστημα πρέπει οι δικαιούχοι να επιβεβαιώσουν τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) και να εισάγουνμία διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) και τον αριθμό ενός κινητού τηλεφώνου που θα χρησιμοποιηθούν για την αποστολή τυχόν ειδοποιήσεων.

Nα συναινέσουν στην επεξεργασία των στοιχείων που απαιτούνται, δηλαδή των στοιχείων που αφορούν τον ίδιο, την/τον σύζυγο, τα προστατευόμενα τέκνα ή/και τυχόν φιλοξενούμενα μέλη

Κοινωνικό μέρισμα 2018 – Προσοχή στο IBAN

Η σωστή συμπλήρωση του αριθμού IBAN του τραπεζικού λογαριασμού στον οποίο ο αιτών είναι δικαιούχος ή συνδικαιούχος. είναι κρίσιμη

Θα πρέπει να δηλώσει έγκυρο και ενεργό IBAN, στον οποίο είναι υποχρεωτικά είτε αποκλειστικός δικαιούχος είτε συνδικαιούχος.

Σε αντίθετη περίπτωση, δεν θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή ακόμα και αν πληρούνται όλα τα παραπάνω κριτήρια.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.