ΟΑΕΔ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΌΣ: Χιλιάδες πολίτες ρωτούν πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα για τις αιτήσεις στο πρόγραμμα κοινωνικός τουρισμός του ΟΑΕΔ και μέχρι πότε παίρνουν παράταση οι αιτήσεις για το πρόγραμμα κοινωφελής εργασία.

Κοινωνικός τουρισμός 2019: Σε εξέλιξη βρίσκεται η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στα Προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού του ΟΑΕΔ και της Αγροτικής Εστίας.

Την ίδια στιγμή, από τη Δευτέρα αρχίζει και η αντίστοιχη διαδικασία για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα του ΕΦΚΑ. Από τις συγκεκριμένες δράσεις ωφελούνται περισσότεροι από 231.000 εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, άνεργοι και τα μέλη των οικογενειών τους.

ΟΑΕΔ Κοινωφελής εργασία παράταση: Τα κεντρικά και περιερειακά γραφεία του ΟΑΕΔ απέστειλαν ρητή οδηγία σε όλους τους δημόσιους φορείς που απασχολούν υπαλλήλους Κοινωφελούς Εργασίας ότι «παρατείνονται μέχρι νεωτέρας οι συμβάσεις» των ωφελούμενων.

Όταν δημοσιευθεί στο Εθνικό Τυπογραφείο η ΚΥΑ οι ωφελούμενοι θα κληθούν από τα ΚΠΑ. Αυτό αφορά και όσους η σύμβαση έληξε και έχουν ενταχθεί, ήδη, στο ταμείο αμεργίας

Θα δημοσιευθεί άμεσα, (εντός της ερχόμενης εβδομάδας), η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) που αφορά στην 4μηνη παράταση.

Για το πρόγραμμα κοινωφελής εργασία του ΟΑΕΔ παρέχονται νέες οδηγίες για την επικείμενη παράταση των συμβάσεων όσων υπηρετούν (ή υπηρέτησαν) σε δήμους και Κέντρα Πρόνοιας, μέσω της Δράσης 8/2018.

ΟΑΕΔ Κοινωφελής εργασία παράταση: Δεν έχει εκδοθεί ακόμη Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) για την παράταση των συμβάσεων στην κοινωφελή και πιθανότατα αυτό να μην συμβεί.

Σε αυτή την περίπτωση, οι «οδηγίες» του ΟΑΕΔ -που αφορούν τους 30.333 στους ΟΤΑ- θα ενέχουν και ισχύ απόφασης.
Πότε καταβάλλονται προνοιακά επιδόματα ΟΠΕΚΑ.

ΟΑΕΔ Κοινωφελής εργασία παράταση: Όλοι οι ωφελούμενοι της Δράσης 8/2018 (είτε έχει λήξει η σύμβασή τους είτε όχι) πρέπει να απευθυνθούν άμεσα στο φορέα τους, προκειμένου να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά και να γίνει η ανανέωση.

ΟΑΕΔ Κοινωφελής εργασία παράταση: Όλοι οι φορείς απασχόλησης (δήμοι, περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας) είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να καλέσουν όλους τους ωφελούμενους της Δράσης 8/2018 για ανανέωση των συμβάσεων.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.