ΟΑΕΔ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ: Νέα παράταση έλαβε η κοινωφελής εργασία του ΟΑΕΔ.

Παράταση κοινωφελούς εργασίας.

Πότε ολοκληρώνονται οι πληρωμές ΚΕΑ και πότε αναμένεται να εκδοθούν τα οριστικά αποτελέσματα για την προκήρυξη ΑΣΕΠ 3Κ/2018. Την Παρασκευή 24 Μαΐου 2019, πραγματοποιήθηκε η δεύτερη πληρωμή των δικαιούχων για το επίδομα ενοικίου.
Αναμένεται η προκήρυξη στις αρχές Ιουνίου του β’ κύκλου της δράσης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, συμπεριλαμβανομένης και της κατάρτισης, σε Δήμους, Περιφέρειες και Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας» για περίπου 30.000 ανέργους που θα απασχοληθούν για 8 μήνες.

Θα διατεθούν από 25 έως 30.000 νέες θέσεις Τα αρμόδια υπουργεία έχουν, ήδη, καταγράψει τις ανάγκες των ΟΤΑ σε προσωπικό.
Οι ειδικότητες που θα ζητηθούν θα βασίζονται στα αιτήματα των φορέων

Θα επιλεγεί, όπως όλα δείχνουν, νέο προσωπικό στο ΟΑΕΔ. Δηλαδή, δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι ωφελούμενοι της Δράσης 8/2018.

Το νέο πρόγραμμα θα εκδοθεί, πιθανότατα, έως το τέλος Ιουνίου
ΟΑΕΔ Κοινωφελής εργασία: Εντός της ημέρας αναμένεται να κατατεθεί τροπολογία από τον Υπουργείο Εργασίας, σύμφωνα με την οποία παρατείνεται η κοινωφελής εργασία σε 276 δήμους για 30.333 εργαζόμενους
ΟΑΕΔ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ: Νέα παράταση έλαβε η κοινωφελής εργασία του ΟΑΕΔ.

Η παράταση αυτή θα είναι τουλάχιστον 2μηνη, εν αναμονή της έκδοσης του νέου προγράμματος κοινωφελούς εργασίας στους δήμους (Β΄ κύκλος).

Σύμφωνα με τον ΟΑΕΔ η παράταση θα είναι τουλάχιστον 2μηνη ενώ αναμένεται η έκδοση του νέου προγράμματος κοινωφελούς εργασίας στους δήμους (Β΄ κύκλος).

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.