ΟΑΕΔ 8933: Για τον ΟΑΕΔ 8933, όσοι επιλεγούν μπορούν από την επόμενη μέρα και για 6 μήνες να παίρνουν επίδομα 400 ευρώ. Προχωρά η κοινωφελής εργασία.

Με το νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ οι καθαρές αμοιβές ανά μήνα ανέρχονται στα 546 ευρώ.

Τα αποτελέσματα για τις 8.933 θέσεις αναμένεται να εκδοθούν πριν από το Πάσχα.

Για τις 8933 θέσεις εργασίας του ΟΑΕΔ, μισθό και έξτρα bonus που φθάνουν στα 6.768 ευρώ θα λάβουν οι επιτυχόντες του νέου προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ (8.933 θέσεις).

Πως κάνουμε αιτήσεις για την προκήρυξη ΑΣΕΠ 2Κ/2019.

Να θυμίσουμε πως άρχισε την Παρασκευή 8 Μαρτίου η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων για την κάλυψη 8.933 θέσεων εργασίας πλήρους απασχόλησης (Κοινωφελής εργασία) για οκτώ μήνες από εγγεγραμμένους ανέργους στο μητρώο του ΟΑΕΔ και θα διαρκέσει μέχρι τις 18 Μαρτίου.

Στην τελική ευθεία τα αποτελέσματα για το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ 8933 (Κοινωφελής εργασία).

Ο ενδιαφερόμενος με την εγγραφή στον ΟΑΕΔ παραλαμβάνει το έγγραφο «Απόδοση στοιχείων ταυτοποίησης στη Διαδικτυακή Πύλη» (κωδικοί πρόσβασης). Μέσω του εγγράφου αυτού ο συναλλασσόμενος μπορεί να κάνει την εγγραφή του στο Πληροφοριακό Σύστημα Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών (eServices IIS) του Οργανισμού και να κάνει χρήση ως πιστοποιημένος χρήστης.

Έτοιμα τα αποτελέσματα της κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ (8.933 θέσεις) τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να αναρτηθούν άμεσα.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.