ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ: Εορτολόγιο- 25 Ιουλίου η Εκκλησία μας τιμά την Κοίμηση της Αγίας Άννης της Μητέρας της Υπεραγίας Θεοτόκου.

ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE

Με εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια και τη συμμετοχή πλήθους ευσεβών πιστών τελείται σήμερα Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020 ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός επί τη εορτή της Κοιμήσεως της Αγίας Άννης στον Ιερό Ναό που στεγάζεται εντός του ιδρύματος Η Χριστιανική Στέγη κοριτσιού “ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ“.

Η Χριστιανική Στέγη κοριτσιού “ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ” είναι μια μεγάλη “αγκαλιά για παιδιά από 4 μέχρι 18 χρονών. Ήταν το όραμα δύο άξιων οικογενειών της Αννας Καράπα και Αννας Καμπίτση, που για την υλοποίησή του προσφέραν την ακίνητη περιουσία τους.

Στη συνέχεια τρεις υπέροχες γυναίκες η Μαρουσώ Γκούφα, η Ευγενία Στάμπου και η Θεοδώρα Μορφοπούλου, με μεγάλη θέληση και περίσσια αγάπη, αφιέρωσαν τη ζωή τους και αφοσιώθηκαν στο στήσιμο και τη λειτουργία του οικοτροφείου του.

Η Στέγη λειτουργεί από το 1972, σε ένα περιβάλλον οικογενειακού χαρακτήρα και έχει προσφέρει φιλοξενία σε περισσότερα από 500 παιδιά.

Πιστεύουμε σε αξίες όπως το φιλανθρωπικό έργο, οι χορηγίες, οι αγαθοεργίες, οι δωρεές, η αλληλεγγύη και ο εθελοντισμός και συμμετέχουμε πάντα ενεργά σε αυτές. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στη βελτίωση της ζωής των παιδιών με τη βοήθεια της αυτογνωσίας, την έρευνα της αλήθειας, την αλληλεγγύη και τη μετάδοση ηθικών αρχών.

Τα παιδιά διδάσκονται αυτές τις αρχές, με μια σειρά από εργασίες, δράσεις, αλλά και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις. Με το παράδειγμά μας μεταδίδουμε στα παιδιά την αποφυγή της αντιπαλότητας και σε…

Οι Δραστηριότητες μας

Αυτή τη στιγμή στις εγκαταστάσεις 900,00 τ.μ. της «Χριστιανικής Στέγης Κοριτσιού Αγία Άννα» φιλοξενούνται 25 κορίτσια ηλικίας 4 έως 18 ετών και τους παρέχεται Κοινωνική Προστασία. Πιο συγκεκριμένα, υπάρχει μέριμνα για τη διατροφή, ένδυση, υπόδηση, ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη, με ιδιαίτερη έμφαση στην κάλυψη των κοινωνικοσυναισθηματικών και μορφωτικών τους αναγκών.

Τις ελεύθερες ώρες τους τα παιδιά μας, απασχολούνται με δραστηριότητες που αναδεικνύουν τα ταλέντα τους και βελτιώνουν τις ικανότητές τους:

Ζωγραφική
Κατασκευές
Παιχνίδια ρόλων
είναι μερικές από τις πολλές δράσεις τους που τα ψυχαγωγούν και καλλιεργούν το νου τους.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.