ΚΑΙΡΟΣ ΑΥΡΙΟ ΕΜΥ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ: ο καιρός αύριο Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ. Στα ανατολικά βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα είναι κατά τόπους ισχυρές τις πρώτες πρωινές ώρες. Βαθμιαία βελτίωση του καιρού το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και νότια, δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και στο Ιόνιο τις πρωινές ώρες τοπικά 6 μποφόρ. Στα υπόλοιπα από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
H αναλυτική πρόγνωση για αύριο Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ.
ΕΜΥ Καιρός: Αττική
Καιρός στην Αττική σήμερα: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι τις απογευματινές ώρες με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια και ανατολικά και βαθμιαία βελτίωση.
ΕΜΥ Καιρός-έκτακτο δελτίο: Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι 4 μποφόρ και από το απόγευμα μεταβλητοί με την ίδια ένταση.
ΕΜΥ Καιρός-έκτακτο δελτίο: Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
ΕΜΥ Καιρός: Κυκλάδες, Κρήτη
Πρόγνωση καιρού ΕΜΥ: Παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές στα ανατολικά όπου τις πρώτες πρωινές ώρες θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου.
ΕΜΥ Καιρός: Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: Στη δυτική Μακεδονία λίγες νεφώσεις. Στα υπόλοιπα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες στις θαλάσσιες παραθαλάσσιες περιοχές.
ΕΜΥ Καιρός-έκτακτο δελτίο: Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και από το απόγευμα μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Πρόγνωση: Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
ΕΜΥ Καιρός: Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος με λίγες παροδικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες.
ΕΜΥ Καιρός-έκτακτο δελτίο: Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 4 με 5 και τις πρωινές ώρες στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
ΕΜΥ Καιρός: Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
ΕΜΥ Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά με τοπικές βροχές μέχρι το απόγευμα και τις πρωινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες στις Σποράδες.
ΕΜΥ Καιρός: Σταδιακή βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις και βαθμιαία από νότιες, 3 με 4 μποφόρ.
ΕΜΥ Καιρός: Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
ΕΜΥ Καιρός: Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές μέχρι το απόγευμα και τις πρωινές ώρες στα ανατολικά μεμονωμένες καταιγίδες.
ΕΜΥ Καιρός-έκτακτο δελτίο: Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία νότιοι νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση.
ΕΜΥ Καιρός-έκτακτο δελτίο: Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
ΕΜΥ Καιρός: Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Πρόγνωση καιρού ΕΜΥ: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές τις πρώτες πρωινές ώρες.
Τα φαινόμενα βαθμιαία από τα βόρεια θα εξασθενήσουν και το απόγευμα θα σταματήσουν.
Πρόγνωση καιρού ΕΜΥ: Οι άνεμοι στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ.
Πρόγνωση καιρού ΕΜΥ: Στα νότια από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 που γρήγορα θα στραφούν από δυτικές 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.