Να μην αντιγράφουν τα κακέκτυπα της σημερινής κοινωνίας παρακάλεσε τους μαθητές ο Μητροπολίτης Κερκύρας κ. Νεκτάριος στο Περιβόλι της Νότιας Κέρκυρας, όπου από πολύ νωρίς οι κάτοικοι του χωριού κατέκλυσαν τον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Θεοδώρου του Στρατηλάτου τον οποίο πανηγύρισαν χθες.

Ο Σεβασμιώτατος προέτρεψε τους μαθητές να ψάξουν και να βρουν τα ζώπυρα της πίστεως, τα οποία προσφέρει μόνο ο Χριστός, και αναγεννά τον άνθρωπο πνευματικά, έστω κι αν αυτός ο αγώνας, στοιχίζει σε πολλούς, πολλά από τη ζωή τους.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος, λειτούργησε και ομίλησε στον ως άνω ιερό Ναό με τη συμμετοχή πολλών ιερέων της γύρω περιοχής.

Το παρόν έδωσε και ο Δήμαρχος της Νότιας Κέρκυρας, κ. Κωνσταντίνος Λέσσης, και ο Πρόεδρος του τοπικού Συμβουλίου.

Τα σχολεία της κωμόπολης, συνόδευσαν οι εκπαιδευτικοί στον Ιερό Ναό και έψαλλε η πολυφωνική χορωδία με χοράρχη τον συνταξιούχο διδάσκαλο κ. Σπυρίδωνα Κουλούρη, ένας άνθρωπος ο οποίος εργάζεται ποικιλότροπα στην ενορία του Περιβολίου, ασχολούμενος με την μουσική, με τον πολιτισμό, με την κατήχηση και με κύκλους μελέτης της Αγίας Γραφής, στην ως άνω ενορία.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.