ΚΕΑ ΠΛΗΡΩΜΗ: Στις 28 Ιανουαρίου 2019 αναμένεται να πραγματοποιηθούν οι πληρωμές για το ΚΕΑ Ιανουαρίου 2019, Κοινωνικό Εισόδημα αλληλεγγύης οι οποίες θα αφορούν 300.000 δικαιούχους που έχουν καταθέσει αίτηση ενώ η καταβολή ποσού θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ’ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα.

Να θυμίσουμε ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή ενώ η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.

Οι δικαιούχοι του ΚΕΑ θα πρέπει για τις πληρωμές να απευθύνονται στην Τράπεζα με την οποία συνεργάζονται και μόνο σε αυτήν για θέματα που σχετίζονται με τον τραπεζικό λογαριασμό τους ή την προπληρωμένη κάρτα αγορών.

Η ημερομηνία για την πληρωμή ΚΕΑ ορίστηκε στις 28 Ιανουαρίου 2019.

Την ημέρα αυτή αναμένεται να πραγματοποιηθούν οι πληρωμές των δικαιούχων των οποίων οι αιτήσεις των οποίων εγκρίθηκαν έως τις 31 Δεκεμβρίου 2018 και αφορούν το κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης.

Δείτε αναλυτικά τις πληρωμές για κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης:

Για μονοπρόσωπο νοικοκυριό, 200 ευρώ τον μήνα.

Για κάθε επιπλέον ενήλικο μέλος του νοικοκυριού, επιπλέον 100 ευρώ τον μήνα.

Για κάθε ανήλικο μέλος, προσαύξηση του ποσού κατά 50 ευρώ κάθε μήνα για το 2019.

Συντάξεις Φεβρουαρίου: Αύριο η πληρωμή για το 2019 σε ΟΓΑ, ΝΑΤ

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-1)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.