Σήμερα, Κυριακή της Σαμαρείτιδος ο Αρχιεπίσκοπος της Αυστραλίας κ. Μακάριος ζήτησε από το εκκλησίασμα να προσφέρουν στον έρανο για τον Δημήτρη Γκάρμπας ο οποίος πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας. Συγκεκριμένα ο Αρχιεπίσκοπος τόνισε «Λαμβάνουμε μεγάλη ευλογία από τους ουρανούς αν υποστηρίζουμε με όλη μας την καρδιά τις ανάγκες του γείτονά μας. Παροτρύνω όλους σας να βοηθήσετε οικονομικά το Δημήτρη».

Τον Σεπτέμβριο του 2017, ο Δημήτρης διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας (MS) και τώρα ελπίζει να ταξιδέψει στη Ρωσία για μεταμόσχευση αιμοποιητικών βλαστικών κυττάρων, το οποίο έχει ποσοστό επιτυχίας 85% στη διακοπή της νόσου. Η σκλήρυνση κατά πλάκας επηρεάζει αυτούς που διαγιγνώσκονται διαφορετικά και η σοβαρότητα της πάθησης μπορεί να ποικίλει. Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας ελπίζει ότι ο Δημήτρης μπορεί να επωφεληθεί από αυτήν τη θεραπεία.

Οι δωρεές γίνονται αποδεκτές μέσω της σελίδας gofundme του Dimitri: (πατήστε ΕΔΩ)

Ή απευθείας στον ακόλουθο λογαριασμό:

Όνομα λογαριασμού: Dimitri Garbas
Αριθμός BSB: 062-692
Αριθμός λογαριασμού: 3802-8910

Την Κυριακή, όταν θυμόμαστε πώς ο Χριστός έφερε ελπίδα όχι μόνο στη Σαμαρείτιδα, αλλά και σε όλους τους πιστούς, ας φέρουμε επίσης ελπίδα στη ζωή του Δημήτρη και της οικογένειάς του.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.