ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ: Κλειστά θα είναι τα σχολεία σήμερα λόγω κακοκαιρίας. Να σημειωθεί πως όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Νοτίου Πηλίου θα παραμείνουν κλειστά εκτός από το Δημοτικό σχολείο και Νηπιαγωγείο Καλών Νερών. Κλειστά θα είναι τα σχολεία και στο δήμο Σκιάθου λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών.

Κλειστά θα είναι όλα τα τα σχολεία στον Δήμο Ζαγοράς -Μουρεσίου. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση » Την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019, όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια) του Δήμου, θα παραμείνουν κλειστά, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών (χιονόπτωσης – παγετού – κακοκαιρία) που επικρατούν σε ολόκληρη την περιοχή του Δήμου».

Σήμερα Δευτέρα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Καλλικρατικού Δήμου Αλμυρού θα παραμείνουν κλειστά, με απόφαση του Δημάρχου Δημ. Εσερίδη, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Κλειστά σχολεία στον δήμο Αθηναίων και συγκεκριμένα του σχολικού συγκροτήματος της Γκράβας, λόγω προβλήματος στο κεντρικό σύστημα θέρμανσης.
Κλειστές παραμένουν σχολικές μονάδες στο νησί της Λήμνου, στον Δήμο Αριστοτέλη της Χαλκιδικής, ενώ στην Φλώρινα, τα σχολεία επρόκειτο να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 09:00 λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή, ενώ οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Κλειστά επίσης είναι τα δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία στον δήμο Τεμπών στον Καλλικρατικό Δήμο Αλμυρού και όλα τα σχολεία του Δήμου Ζαγοράς.

Κλειστά είναι τα σχολεία της Αμφίκλειας, λόγω μεγάλης χιονόπτωσης, ενώ το ίδιο ισχύει και για την Σαμοθράκη, όπου η κυκλοφορία είναι αδύνατη και επίκίνδυνη.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.