ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Τα Εγκαίνια της Αγίας Τραπέζης στον Ιερό Ναό των Αγίων Ακινδύνων Αττικής τελέσθηκαν σήμερα 6 Σεπτεμβρίου 2020 . Σημαντική στιγμή για την εκκλησία των Αγίων Ακινδυνων στους Αγίους Αναργύρους Αττικής.

Ρεπορτάζ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE

Με κάθε μεγαλοπρέπεια και κατά την καθιερωμένη εκκλησιαστική τάξη, πραγματοποιήθηκαν σήμερα Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020 τα Εγκαίνια της Αγίας Τραπέζης στον Ιερό Ναό των Αγίων Ακινδύνων Αττικής .

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ρωγών Φιλόθεος, χοροστάτησε στην ακολουθία του Όρθρου και ακολούθως τέλεσε την ακολουθία των Εγκαινίων της Αγίας Τραπέζης , πλαισιούμενος από τον εφημέριο του Ιερού Ναού, Αρχιμ. π Αντωνίου Μαλούφ και πλειάδας Ιερέων.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Συγκινημένος και δικαιωμένος για τον πολυετή αγώνα του μίλησε στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE ο Αρχιμ Αντ. Μαλουφ, εφημέριος του Ι. Ν Αγίων Ακινδύνων στους Αγίους Αναργύρους εν όψει των αυριανών εγκαινίων της Αγίας Τράπεζας στον Ναό Αγίου Ιωάννου του Ρώσου ενώ θα μπουν τα θεμέλια της Αγίας Τράπεζας και εις τον Ιερό Ναό Αγίων Ακινδύνων .

Είναι ιστορική ημέρα τα εγκαίνια της Αγίας Τράπεζας στον Ναό Αγίου Ιωάννου του Ρώσου ενώ θα μπουν τα θεμέλια της Αγίας Τράπεζας εις τον Ιερό Ναό Αγίων Ακινδύνων .

Ο αγώνας δεν έχει τελειώσει, αισθάνομαι πολύ υπερήφανος, δεν νιώθω ποτέ την κούραση.

Η συνέχεια στο άρθρο Αρχιμ. Αντ. Μαλούφ στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Να φοβόμαστε να πεθάνουμε χωρίς το Χριστό

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-6)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.