Ο βασιλιάς Φίλιππος επισκέφτηκε τη μητέρα του και φεύγοντας διαβεβαίωσε τους δημοσιογράφους ότι είναι «πολύ καλά, χαρούμενη και ανυπόμονη να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό» - Δείτε βίντεο.

Στο νοσοκομείο με λοίμωξη νοσηλεύεται από χθες η βασιλομήτωρ Σοφία, σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την El Pais, η αδερφή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, εισήχθη το βράδυ της Τρίτης (9/4) στην κλινική Ruber Internacional της Μαδρίτης λόγω ουρολοίμωξης. Μέχρι και σήμερα παραμένει νοσηλευόμενη και βρίσκεται υπό συνεχή παρακολούθηση. Η ασθένειά της οδήγησε στην ακύρωση του προγραμματισμένου ταξιδιού της στην Ουέσκα στις 12 Απριλίου, όπου επρόκειτο να παρακολουθήσει τις εργασίες της τράπεζας τροφίμων.

Ο βασιλιάς Φίλιππος επισκέφτηκε τη μητέρα του και φεύγοντας διαβεβαίωσε τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν έξω από το νοσοκομείο ότι είναι «πολύ καλά, χαρούμενη και ανυπόμονη να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό».

Δείτε βίντεο:

Δεδομένης της καλής εξέλιξης της υγείας της μητέρας του, ο Ισπανός μονάρχης διατήρησε την ατζέντα του και πραγματοποίησε δύο ακροάσεις με στρατιωτικούς διοικητές στο Παλάτι σήμερα το απόγευμα.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.