ΗΣΑΠ: Κανονικά θα εκτελεστούν σήμερα τα δρομολόγια του Ηλεκτρικού Σιδηρόδρομου (ΗΣΑΠ), καθώς το σωματείο των εργαζομένων στη ΣΤΑΣΥ δεν θα πραγματοποιήσει στάση εργασίας.

Κανονικά τα δρομολόγια του ΗΣΑΠ σήμερα 21 Μαρτίου.

Σε μία απαράδεκτη ενέργεια προχώρησαν σήμερα οι εργαζόμενοι του Τραμ που μας θυμίζει τις παλιές κακές στιγμές του συνδικαλιστισμού στις αστικές συγκοινωνίες.

Αποφάσισαν να προχωρήσουν σε στάση εργασίας μεταξύ 10:00 π.μ. – 14:00 χωρίς να υπάρχει έγκαιρη προειδοποίηση.

Οι επιβάτες ενημερώθηκαν από τους πίνακες δρομολογίων στις στάσεις αφού οι συνδικαλιστές φρόντισαν να μην στείλουν δελτίο τύπου στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Καμία ενημέρωση επίσης και από την ΣΤΑΣΥ ή τον ΟΑΣΑ μέσω της τηλεματικής. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια αντίδραση από τις διοικήσεις των συγκοινωνιακών φορέων σχετικά με την απροειδοποίητη στάση εργασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η στάση εργασίας πραγματοποιήθηκε λόγω γενικής συνέλευσης των εργαζομένων. Ακόμα μία απαράδεκτη τακτική που δυστυχώς ακολουθούν ακόμα οι συνδικαλιστές.

Αν και το δικαίωμα των εργαζόμενων στην απεργία είναι προφανώς ιερό και αναφαίρετο, ενέργειες όπως η σημερινή έχουν ως αποτέλεσμα την ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού και αποξενώνουν ακόμα περισσότερο την κοινωνία από τους εργαζόμενους στις συγκοινωνίες.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.