Η Ιερά Μητρόπολη της Σεμοκμέτης της Γεωργίας μετά βαθυτάτης συγκινήσεως και εν συνοχή καρδίας αναγγέλλει στον ιερό κλήρο και το ευσεβές αυτής πλήρωμα την προς Κύριον εκδημίαν του πανοσιολογιωτάτου Aρχιμανδρίτου Μιχαήλ !

Eίναι και το μεγάλο, μεγάλο θαύμα που συνέβει με τον Aρχιμανδρίτου Μιχαήλ . Έκπληξη προκαλεί το γεγονός, ότι ο Aρχιμανδρίτου Μιχαήλ χαμογελάσει με τα το θάνατο του. Μήπως είχε πληροφορία από τον Θεό Ο ζωντανός άνθρωπος μπορεί να χαμογελάσει, επειδή κινούνται οι μυς του προσώπου του.

Δεν μπορεί όμως κάποιος, λόγω της μυϊκής ακαμψίας, να φέρει τους μυς του προσώπου ενός νεκρού σε τέτοια θέση, ώστε ο νεκρός να είναι χαμογελαστός. Όταν είναι αδύνατον να κλείσει κάποιος το στόμα ενός νεκρού (ακόμη και αν το δέσει), είναι πολύ περισσότερο αδιανόητο να τον κάνει να χαμογελάσει. Ένα θαύμα δηλαδή, ως επιβράβευση για τον άξιο πνευματικό βίο που διατέλεσε ο κεκοιμημένος. Και ταυτόχρονα μια απόδειξη της δύναμης του Θεού, σε όσους γίνονται μάρτυρες του θαύματος.Η Θεία Χάρη και τα θαύματα δεν μπορούν να ερευνηθούν επιστημονικά, αλλά να βιωθούν.

Αιωνία σου η μνήμη Aρχιμανδρίtη Μιχαήλ ! ( Με εκτίμηση, Natalia Kapanadze)

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.