Την εις Κύριον εκδημία του Πρωτοπρεσβυτέρου Ανδρέα Χατζησαββή ανακοίνωσε με θλίψη η Ιερά Αρχιεπισκοπή Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021.

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας αναγγέλει μετά θλίψεως την προς Κύριον εκδημία του αοιδίμου Πρωτοπρεσβυτέρου Ανδρέα Χατζησαββή. Επί σαράντα έτη, ο π.Ανδρέας υπηρέτησε με αυταπάρνηση τον συνάνθρωπο, ευρισκόμενος ακατάπαυστα στο πλευρό όλων εκείνων που χρειάζονταν τη βοήθεια και τη στήριξη ιερέως σε κάθε περίσταση της ζωής τους. Χιλιάδες Ορθοδόξων στο Βόρειο Λονδίνο βαπτίστηκαν, παντρεύτηκαν, κηδεύτηκαν, μετέλαβαν από τα χέρια του.

Η οικογένειά του, η πρεσβυτέρα του Μαρία, τα τέσσερα παιδιά του, τα εγγόνια του, τον στερήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια της άοκνης διακονίας του, ωστόσο μπορούν να καυχώνται εν Κυρίω ότι ο σύζυγος, πατέρας και παππούς π. Ανδρέας έγινε πατέρας και αδελφός τόσων ανθρώπων που σήμερα προσεύχονται μαζί τους για την ανάπαυση της ψυχής του. Θα ακολουθήσει νεώτερη ανακοίνωση για την τέλεση της εξοδίου ακολουθίας του. Αιωνία του η μνήμη!

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.