Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία προκάλεσαν οι πράξεις μου και ζητώ ειλικρινά τις προσευχές, τη συγχώρεση και την κατανόησή σας».

Ο ιερέας Andres Arango, υπηρέτησε πρόσφατα στη Ρωμαιοκαθολική Επισκοπή του Φοίνιξ, στην Αριζόνα.
Όπως φαίνεται, ο ιερέας διαπιστώθηκε πως χρησιμοποιούσε λάθος φράσεις στις βαπτίσεις που έκανε, με αποτέλεσμα αρκετές από αυτές να μην ισχύουν πλέον. Στα λόγια που έλεγε, χρησιμοποιούσε τη λέξη «βαπτίζουμε» ενώ κανονικά έπρεπε να λέει «βαπτίζω». Ο ίδιος θέλησε να ζητήσει από όλους συγγνώμη.

Μερικά από τα λόγια που έγραψε στην επιστολή του: «Με λυπεί όταν μαθαίνω ότι έχω κάνει άκυρες βαπτίσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της διακονίας μου ως ιερέας χρησιμοποιώντας τακτικά μια εσφαλμένη φόρμουλα. Λυπάμαι βαθιά για το λάθος μου και για το πώς αυτό επηρέασε πολλούς ανθρώπους στην ενορία σας και αλλού. Με τη βοήθεια του Αγίου Πνεύματος και σε επικοινωνία με τη Μητρόπολη του Φίνιξ θα αφιερώσω την ενέργειά μου και την πλήρη απασχόληση μου για να βοηθήσω στην διόρθωσή του και να θεραπεύσω τους πληγέντες. Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία προκάλεσαν οι πράξεις μου και ζητώ ειλικρινά τις προσευχές, τη συγχώρεση και την κατανόησή σας».

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.