ΓΟΧ = "Γνήσιοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί". Χωρίζονται σε διάφορες "εκκλησίες". Δεν είναι μέλη της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Κανάλι Youtube “ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ”: “Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ”

Ο Βελόπουλος παίρνει “αντίδωρο” από τον Καβακίδη Κωνσταντίνο (“αρχιεπίσκοπο ΓΟΧ Αθηνών και πάσης Ελλάδος Μακάριο”) μετά από “θεία λειτουργία” σε “ναό ΓΟΧ” (2018)

VOICE NEWS: “Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ τον Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ”

Αγιασμός γραφείων “Ελληνικής Λύσης” από τον Λουδάρο Κωνσταντίνο (“μητροπολίτη ΓΟΧ Πειραιώς και Σαλαμίνος Γερόντιο Β’ “) (2018)

Μετά τον “αγιασμό” έγινε κοπή βασιλόπιτας

Ο Βελόπουλος κόβει την βασιλόπιτα σε κομμάτια 1. για έναν Θεό γενικά, 2. σε μια “ορθοδοξία” γενικά 3. την Ελλάδα.
Σύμφωνα με την παράδοση τα πρώτα κομμάτια είναι του Χριστού, της Παναγίας και του Αγίου Βασιλείου (συγκεκριμένα πρόσωπα).
2.3.2022
Κοπή της πίτας και αγιασμός των γραφείων της Ελληνικής Λύσης από τον Λουδάρο Κωνσταντίνο (“μητροπολίτη ΓΟΧ Πειραιώς και Σαλαμίνος Γερόντιο Β’ “)

Ο Κυριάκος Βελόπουλος ασπάζεται το χέρι και ζητά ευλογία από τον Ορφανό Χρήστο (“μητροπολίτη ΓΟΧ Θεσσαλονίκης Ευθύμιο”) (2018)

19.1.2019 Εορτασμός Θεοφανείων ΓΟΧ. Ασπασμός με “μητροπολίτη ΓΟΧ Θεσσαλονίκης”

Ο Βελόπουλος στην ονομαστική εορτή και το πολυχρόνιο (“εἰς πολλά έτη Δέσποτα”) του Σαραντόπουλου Κωνσταντίνου (“αρχιεπισκόπου” της “εκκλησίας ΓΟΧ Ελλάδος Καλλινίκου”) σε “μονή” των ΓΟΧ στα Αθίκια Κορινθίας (2017)

Αναφορές:
– βιογραφικό Σαραντόπουλου Κωνσταντίνου (“αρχιεπίσκοπος ΓΟΧ Αθηνών και πάσης Ελλάδος Καλλίνικος”)
https://www.ecclesiagoc.gr/index.php/%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7/%E1%BC%84%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%B1/%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B1/818-o-arxiepiskopos-athinwn-kai-pasis-ellados-kk-kalinikos
– βιογραφικό Λουδάρου Κωνσταντίνου (“μητροπολίτης ΓΟΧ Πειραιώς και Σαλαμίνος Γερόντιος Β’ ‘)

Βιογραφικό σημείωμα


– βιογραφικό Καβακίδη Κωνσταντίνου (“αρχιεπίσκοπος ΓΟΧ Αθηνών και πάσης Ελλάδος Μακάριος”)
https://ec-goc.gr/ierarxia-tis-eklisias/dioikitiki-diarthrosi/ierarxia-tis-eklisias/o-makariotatos-arxiepiskopos-athinon-pasis-ellados-k-makarios
– βιογραφικό Ορφανού Χρήστου (“Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Ευθύμιος”)
https://ec-goc.gr/ierarxia-tis-eklisias/dioikitiki-diarthrosi/ierarxia-tis-eklisias/o-sevasmiotatos-mitropolitis-thessalonikis-k-efthymios

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.