Η παρουσία του αστυνομικού διευθυντή της πόλης στο χώρο «μύριζε» πρόστιμα.

Απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στην Κοζάνη, όπου ο ιερέας Δημήτρης Χαρίσης αποφάσισε να προβεί σε διακοπή της θείας λειτουργίας, προς αποφυγή κυρώσεων!

Ειδικότερα, ο ιερέας διέκοψε τη λειτουργία και ζήτησε από τον υπεράριθμο κόσμο να αποχωρήσει από την αίθουσα, καθώς η παρουσία του αστυνομικού διευθυντή, Σπύρου Διόγκαρη, στο χώρο «μύριζε» πρόστιμα.

«Παρακαλώ, να βγείτε όλοι έξω, γιατί έπρεπε να είμαστε 25. Ήρθε ο διευθυντής της αστυνομίας και προκειμένου να μη μας βάλει τα του Αγίου Κωνσταντίνου πρόστιμα, να περάσετε όλοι έξω. Αυτό δεν θέλαμε και αυτό επιτύχαμε. Και το προκάλεσαν αυτοί που βρίσκονται έξω, εκεί που κάθονται στα κεριά», τόνισε από τον άμβωνα ο ιερέας. Στη συνέχεια, και αφού οι πιστοί απομακρύνθηκαν, η λειτουργία συνεχίστηκε κανονικά.

Να σημειωθεί ότι τα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση για σήμερα που είναι οι πρώτοι Χαιρετισμοί, για τις 25 Μαρτίου, για την ημέρα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και στους δεύτερους Χαιρετισμούς, προβλέπουν αναλογία ενός πιστού ανά 25 τ.μ., με όριο τους 20 πιστούς ανά ναό, καθώς επίσης και υποχρεωτικά διαγνωστικά τεστ σε ιερείς και ψάλτες, με ευθύνη της οικείας Ιεράς Μητροπόλεως.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.