ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛH ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

Στη μεγάλη διαδήλωση για την κατάπαυση του πολέμου στην Ουκρανία, που έλαβε χώρα στις 2.3.22 στo Μόναχο, με συμμετοχή 45.000 διαδηλωτών, παρέστησαν και ομίλησαν ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας κ. Markus Söder, η πρόεδρος της Βαυαρικής Βουλής κ. Ilse Aigner, ο Αρχιδήμαρχος Μονάχου κ. Dieter Reiter, ο Γενικός Πρόξενος της Ουκρανίας κ.Yarmilko Yuriy, ο Γενικός Πρόξενος της Αμερικής κ. Timothy Liston, η πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας κ. Charlotte Knobloch, ο ευαγγελικός επίσκοπος κ. Christian Kopp, ο εκπρόσωπος του Καρδιναλίου Μονάχου κ. Christoph Klingan, εκπρόσωποι όλων των Κομμάτων της Βαυαρικής Βουλής, εκπρόσωποι βαυαρικών συνδικαλιστικών οργανώσεων, κοινωνικών φορέων κ.α.

Στην διαδήλωση παρέστη, με έγκριση και ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γερμανίας, ο Πρωτοπρεσβύτερος Απόστολος Μαλαμούσης, ο οποίος μετέφερε στον Ουκρανό Γενικό Πρόξενο κ. Yarmilko Yuriy τις θερμές ευχές και προσευχές του Ποιμενάρχη μας κ. Αυγουστίνου για άμεση κατάπαυση των πολεμικών επιχειρήσεων στην Ουκρανία, για την επικράτηση της ειρήνης στη χώρα αυτή και για τον σεβασμό της πλήρους ανεξαρτησίας της.

Η διαδήλωση έλαβε χώρα την μεγάλη και ιστορική Βασιλική Πλατεία (Königsplatz) Μονάχου όπου υπάρχουν τα Προπύλαια, με ανάφλυφες παραστάσεις από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, η Γλυπτοθήκη και η Κρατική Συλλογή Αρχαιοτήτων Μονάχου, στην οποία στεγάζεται και η έκθεση για την Ναυμαχία της Σαλαμίνας (480 π.Χ.).

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.