Από την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται, ότι σε συνεργασία του ενοριακού Ιερού Ναού Γενεσίου της Θεοτόκου (Παναγούδα) και του Ιδρύματος «ΟΡΜΥΛΙΑ», διοργανώνεται θεολογική – ιατρική Εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 1η Νοεμβρίου 2024, στις 8:00 μ.μ., στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού (Αμφιθέατρο Στέφανος Δραγούμης).

Κατ΄ αυτήν θα ομιλήσουν:

• Ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Φιλόθεος.
• Η ερίτιμος Κα Αναστασία Παζαΐτη, Γενική Χειρουργός – Ειδική Χειρουργός Μαστού, Ειδική στην Ογκολογική και Επανορθωτική Χειρουργική του Μαστού, Δ/ντρια Κλινικής Χειρουργικής Ογκολογίας και Αποκατάστασης Μαστού «METROPOLITAN GENERAL».
• Ο ελλογιμώτατος Κος Αργύριος Δούμας Καθηγητής Πυρηνικής Ιατρικής Α.Π.Θ., Πρόεδρος του Ιδρύματος ΟΡΜΥΛΙΑ.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.