Τηλεφωνικές ενοχλήσεις από μάρτυρες του Ιεχωβά δέχονται πιστοί της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας.

τον τελευταίο καιρό, εξαιτίας της μεγάλης έξαρσης της πανδημίας του κορωνοϊού και στην περιοχή, αρκετοί πιστοί δέχονται τηλεφωνικές παρενοχλήσεις από οπαδούς χιλιαστικών οργανώσεων. Πρόκειται για μάρτυρες του Ιεχωβά, οι οποίοι προφασιζόμενοι παροχή ενημέρωσης και βοήθειας για θέματα κορωνοϊού, υποβάλλουν στην αρχή συγκεκριμένες διερευνητικές ερωτήσεις, αποβλέποντας κατά την πάγια τακτική τους σε αλλότριους στόχους.

«Η Ιερά Μητρόπολή μας με την ευλογημένη διαποίμανση του σεπτού Ποιμενάρχη μας, κ. Ιερωνύμου, ευρισκόμενη σε διαρκή επαγρύπνηση και μεριμνώντας για το Χριστεπώνυμο Πλήρωμά της, απευθύνεται σε όλους τους πιστούς της, ενημερώνοντάς τους για τον πνευματικό κίνδυνο που υποκρύπτουν αυτά τα τηλεφωνήματα, τα οποία, ενώ γίνονται με το πρόσχημα ενός πλασματικού ενδιαφέροντος, στοχεύουν στην εξυπηρέτηση των σχεδίων άλλων κέντρων, ξένων προς την Αγία Εκκλησία μας. Επισημαίνουμε για μία ακόμη φορά ότι η Ορθόδοξη Εκκλησία μας είναι η μόνη αυθεντική και ασφαλής πηγή Αληθείας και καθοδήγησης, την οποία, ως γνήσιοι Χριστιανοί, οφείλουμε να εμπιστευόμαστε για τη σωτηρία των ψυχών μας», αναφέρει η Ιερά Μητρόπολη στην ανακοίνωση τους.

Τέλος εφιστά την προσοχή και καλεί όλους τους πιστούς της τοπικής Εκκλησίας «να κλείσουν τα αυτιά τους» σε τέτοιου είδους προσχηματικές τηλεφωνικές κλήσεις, ομολογώντας με κάθε τρόπο τη γνήσια και αταλάντευτη πίστη τους στα δόγματα της μίας Αγίας, Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας μας, όπως ομολογούμε στο Σύμβολο της Πίστεώς μας.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.