Τα κεντρικά γραφεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, στο Σύδνεϋ επισκέφθηκε τη Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου, η Κυβερνήτης της Νέας Νοτίου Ουαλίας, κ. Margaret Beazley, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, κ. Dennis Wilson.

Η Κυβερνήτης Νέας Νοτίου Ουαλίας με τον Σεβ. Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ. Μακάριο και τον σύζυγό της

Το ζεύγος υποδέχτηκε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος, ο οποίος ευχαρίστησε την κ. Beazley για την ανταπόκρισή της στην πρόσκληση που της είχε απευθύνει κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο Κυβερνητικό Μέγαρο.

Συνοδευόμενοι από τον Σεβασμιώτατο, η κ. Beazley και ο σύζυγός της μετέβησαν στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, όπου άναψαν από ένα κερί, ενώ ξεναγήθηκαν και ενημερώθηκαν εκτενώς για την ιστορία του Καθεδρικού Ναού από τον Ιερατικώς Προϊστάμενό του, Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Χριστοφόρο Κρικέλη.

Ακολούθως, στο γραφείο του Αρχιεπισκόπου συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, σε φιλικό και εγκάρδιο κλίμα.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, παρουσιάστηκαν στην Κυβερνήτης ΝΝΟ τα σχέδια της ανακαίνισης του Αρχιεπισκοπικού Μεγάρου, από τον αρχιτέκτονα που έχει αναλάβει την υλοποίηση του έργου.

Η επίσκεψη της κ. Beazley και του κ. Wilson στην Ιερά Αρχιεπισκοπή ολοκληρώθηκε με δείπνο, που παρέθεσε προς τιμήν τους ο Σεβασμιώτατος κ. Μακάριος.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.