Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου ανακοινώνει ότι οι Εκκλησιαστικές Επιτροπές σε συνεργασία με όλα τα οργανωμένα σύνολα των κατεχομένων ενοριών και κοινοτήτων εορτάζουν την Παναγία των Καθάρων στην προσφυγιά, τηρουμένων των Πρωτοκόλλων υγείας λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας.

Τη Δευτέρα της Λαμπρής, 3 Μαΐου 2021, στις 11.00 π.μ. θα τελεστεί Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ι. Ναό Αγίου Στυλιανού στον Συνοικισμό Άσπρες Στροβόλου. Την Τρίτη της Λαμπρής, 4 Μαΐου 2021, το πρωί θα τελεστεί Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία στον ίδιο Ιερό Ναό.

Των ακολουθιών θα προστεί ο Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος, Πρόεδρος των κατεχομένων Εκκλησιαστικών Επιτροπών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής.

Θα αναπεμφθεί δέηση υπέρ υγείας των απανταχού συμπατριωτών μας, απελευθέρωσης και επιστροφής στην κατεχόμενη πατρίδα μας, ανεύρεσης των αγνοουμένων και ανάπαυσης των ψυχών των οικείων μας που απεβίωσαν πριν και μετά την τουρκική εισβολή του 1974.

Η Αρχιεπισκοπή απευθύνει έκκληση σε όσους θέλουν, να στείλουν παλαιό ή νέο υλικό για τις κατεχόμενες Εκκλησίες της Κύπρου στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: [email protected], νΤηλέφωνο επικοινωνίας:22554611.

Επίσης, εύχεται με τις πρεσβείες της Παναγίας των Καθάρων και με αναστάσιμη χαρά να ζήσουμε την ελευθερία της πατρίδας μας και την απαλλαγή από την πανδημία.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.