Γράφει ο Αρχιμανδρίτης Αθανάσιος Μισσός στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE. Αναμασήματα της κακιάς ώρας - Του Γέροντα Αθανασίου Μισσού.

Δηλώσεις επί δηλώσεων τις τελευταίες ημέρες με αφορμή το κατάπτυστο νομοσχέδιο που ψηφίστηκε χτες 15/2/24 στην Βουλή των Ελλήνων.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών την ύστατη στιγμή σε μια κίνηση εξιλέωσης εζήτησε ονομαστική ψηφοφορία εκ μέρους των βουλευτών.

Οι βουλευτές μας οι παραδοσιακοί τοις ήθεσιν, που αντλούν και κουκιά από τους συντηρητικούς κύκλους απείχαν. Ελάχιστοι όρθωσαν ανάστημα και φωνή, πιστοί στις κομματικές τους γραμμές.

Την στιγμή που βγαίνουν δεδηλωμένοι ομοφυλόφιλοι και διαφωνούν με την υιοθεσία παιδιών ή την απόκτησή τους με παρένθετες μητέρες, οι βουλευτές μας εωσφορικώ τω τρόπω επιμένουν, πλανώντες και πλανώμενοι.

Οι δε ιεράρχες μας πιάστηκαν αδιάβαστοι στην ερώτηση πρόκληση του Σπύρου Μπιμπίλα, περί υπάρξεως ομοφυλόφιλων κληρικών στις τάξεις του κλήρου.

Ο πρωθυπουργός μας αναμάσησε πάλι τα περί διαχωρισμού των εξουσιών.

Λες και το θέμα δεν το κάλυψαν επαρκώς ο Αριστοτέλης στα Πολιτικά του ή ο Μοντεσκιέ στους νεώτερους χρόνους.

Αποπροσανατολισμός πλήρης και αφορμή ο κόσμος μας να ασχοληθεί με τα παρά φύσιν, ώστε να περάσει μια σειρά από επαχθή αντιλαϊκά μέτρα που θα πλήξουν την μικρομεσαία τάξη.

Όσον δε αφορά την αναφορά του πρωθυπουργού για παπάδες και ζευγάδες, ας αφήσει τις σοφιστείες τις φτηνιάρικες, γιατί ούτε για να κάνει τον παπά δεν είναι άξιος, πόσο δεν μάλλον τον ζευγά που θέλει και μπράτσα !

Φάνηκε πολύ κατώτερος των περιστάσεων, την στιγμή που το κόμμα του τραγουδά ζήτω η πατρίδα, ζήτω η θρησκεία, ζήτω η Νέα Δημοκρατία.

Είμαστε πάντως πρωτάρηδες. Κλέψαμε, καίτοι ορθόδοξη χώρα, με θεσμούς, την πρωτιά σε άλλες πιο trendy χώρες, όπως η Ολλανδία, στο θέμα των ομοφυλόφιλων ζευγαριών και την γονεϊκότητά τους.

Η φύση καταδικάστηκε δια ψήφων μερίδος των τριακοσίων σοφών μας.

Σε λίγο καιρό αναμένεται να δούμε πως θα κατεβάζουν και γάλα στα στήθη τους οι άντρες για να θηλάζουν κιόλας.

Χάθηκε ο ίσιος όσιος δρόμος και μπήκαμε στα έσχατα.

Ο φεμινισμός κι αυτός εσιώπησε. Η γυναίκα πλέον δεν θα είναι η ζωή που δίνει ζωή, αλλά μια κοιτίδα που θα φιλοξενήσει το έμβρυο του κάθε ομοφυλόφιλου που εκ των πραγμάτων και της επιλογής του έχει αποκλείσει τον εαυτό του από την αναπαραγωγική διαδικασία.

Αξίζουμε χειροκρότημα για την σαπίλα μας.

Τόσο πολύ προοδεύσαμε που λύσαμε θέμα, που μέχρι πέντε χρόνια πίσω ήταν σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Πόνος ψυχής με hκατακλύζει, γράφοντας!

Εύχομαι ο θεός να μην μας δει σαν τα Σόδομα και Γόμορρα.

Αρχιμανδρίτης, Αθανάσιος Μισσός

 

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.