Στην Ενορία Ζωοδόχου Πηγής Λαρίσης μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, όπου και χοροστάτησε στον Πανηγυρικό Όρθρο και λειτούργησε στην Εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου.

Στον κατάμεστο, από το χριστεπώνυμο πλήρωμα, Ιερό Ναό ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να αναφερθεί στο παρθενικό ήθος της Κυρίας Θεοτόκου και τον τρόπο με τον οποίο η Παναγία μας το καλλιεργεί, το προστατεύει και το αναπτύσσει. Τόνισε δε πως μόνο με το ήθος της αγνότητας ο άνθρωπος προοδεύει συνολικά και δημιουργεί κοινωνίες ακμής.

Στο τέλος, ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους καλούς Ιερείς του Ναού για τον ποιμαντικό κόπο που καταβάλουν, καθώς και τον λαό του Θεού, που συμπαραστέκεται και συμμετέχει ολόψυχα στις πνευματικές ευκαιρίες της Ενορίας.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.