Ι.Μ. ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΝΗΣΩΝ – Ο Μητροπολίτης Γέρων Πριγκηποννήσων κ. Δημήτριος, σήμερα Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου δέχθηκε στην έδρα του την Πρίγκηπο, τους Σεβ. Μητροπολίτες Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιο και Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνό, επικεφαλής πεντηκονταμελούς ομίλου κληρικών, μοναχών και λαϊκών προσκυνητών από τις δύο αυτές επαρχίες.

Ο κ. Δημήτριος χαιρέτησε με αισθήματα πολλής αγάπης και τιμής τους Σεβασμιωτάτους Ιεράρχες με τους οποίους από πολλών ετών συνδέεται πνευματικώς. Καλωσόρισε ακόμη τους συνοδούς τους και τους ενημέρωσε για τη ζωή στην επαρχία της Πριγκήπου, ενώ δέχθηκε ευχαριστίες διά στόματος του νέου Ιεράρχου της Εκκλησίας, Σεβ. Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνού.

Οι δύο Ιεράρχες της Εκκλησίας της Ελλάδος με τη συνοδεία τους επισκέφθηκαν την Ι. Μονήν Αγίου Γεωργίου Κουδουνά, ο δε Μητροπολίτης Γέρων Πριγκηποννήσων ξενάγησε τους Αρχιερείς στον Ι. Μητροπολιτικό Ναό του πολιούχου της Πριγκήπου, Αγίου Δημητρίου και στη συνέχεια παρακάθισαν σε γεύμα σε παραλιακό εστιατόριο.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.