Επίσημη επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα, Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021, η ελληνική αντιπροσωπεία της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας, αποτελούμενη από βουλευτές διαφόρων κομμάτων, υπό τον Γενικό Γραμματέα αυτής, κ. Μάξιμο Χαρακόπουλο στην Θεολογική Σχολή.

Οι Έλληνες βουλευτές έγιναν δεκτοί από τον Καθηγούμενο, Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Αραβισσού κ. Κασσιανό και την περί αυτόν αδελφότητα.

Ο Καθηγούμενος τους καλωσόρισε στο ιστορικό πνευματικό καθίδρυμα του Οικουμενικού Πατριαρχείου και τους ενημέρωσε για την πλούσια ιστορία και προσφορά του στην Εκκλησία και στο Γένος.

Ακολούθησε μακρά συζήτηση με θέμα τις σημερινές δραστηριότητες της Σχολής καθώς και τις προσπάθειες του Οικουμενικού Πατριάρχου για την επαναλειτουργία της. Κατόπιν οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν στους χώρους της Σχολής και παρακάθησαν στην προς τιμήν τους παρατεθείσα τράπεζα.

Στην αντιπροσωπεία της Δ.Σ.Ο., εκτός του κ. Χαρακόπουλου, συμμετέχουν οι βουλευτές κ.κ. Αθανάσιος Δαβάκης, Σταύρος Κελέτσης, Ανδρέας Μιχαηλίδης και Ιωάννης Σαρακίωτης, καθώς και ο σύμβουλος της Οργάνωσης Δρ. Κώστας Μυγδάλης.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.