ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Έντονα παραμένουν τα προβλήματα στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου των Όπλων μετά και την χειροτονία νέου Ιερέα υπεύθυνου για το τμήμα νεότητας.

Η προπαγάνδα έχει τόσο πολύ δηλητηριάσει τις ψυχές των ενοριτών που δεν στέλνουν τα παιδιά τους πλέον στο κέντρο νεότητας σύμφωνα με πληροφορίες.

Την ίδια στιγμή ο προιστάμενος του Ιερού Ναού, π Φιλούμενος Ρούμπης, φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις για τη μετακίνηση του από τον Ναό αλλά ακόμη και από την Αθήνα. (Χθεσινό ρεπορτάζ για Ρωγών Φιλόθεο και Μεσολόγγι).

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην Υπόθεση του Ιερέα από τα Κάτω Πατήσια

Νέα στοιχεία έρχονται να ρίξουν φως στην υπόθεση.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην Υπόθεση του Ιερέα από τα Κάτω Πατήσια. Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές για μια εκ των πράξεων που κατηγορείται φέρεται να παρουσιάστηκε δυνατό άλλοθι.

Η Ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία λέει ο πατέρας του , Ιερέας π Ηρακλής Βερλέκης

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Δήλωση παραχώρησε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π Φιλούμενος Ρουμπής – Γραμματέας Προσωπικού της Αρχιεπισκοπής Αθηνών στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE ερωτηθείς για την κατάσταση στον Άγιο Δημήτριο Όπλων μετά τη σύλληψη του 37χρονου Ιερέα.

Με τη χάρη του Θεού οι ενορίτες είναι συσπειρωμένοι κοντά στους Ιερείς στον Άγιο Δημήτριο Όπλων, παραμένουν προσευχόμενοι μέχρι να τελειώσει το δικαστικό θέμα, πιστεύουμε και εμπιστευόμαστε την ελληνική δικαιοσύνη.

Πιστεύουμε πως θα φανεί η αλήθεια και ότι χρειαστεί θα γίνει.

Οι πιστοί εκκλησιάζονται κανονικά, και σήμερα είχε αρκετό κόσμο, πάντα υπάρχει αρνητική δημοσιότητα για τέτοιες περιπτώσεις αλλά ο κόσμος δεν στέκεται σε αυτό, η πίστη τους μένει αναλοίωτη ακόμη και όταν ακούν αρνητικά, ειδικά σε έναν ιστορικό Ναό όμως ο Άγιος Δημήτριος Όπλων.

Η πίστη στο Θεό είναι αυτό που μας κρατάει, υγεία χωρίς πίστη είναι σκελετός χωρίς το υπόλοιπο σώμα.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.