Στην αρχή η γυναίκα υποστήριξε ότι τη μαχαίρωσε ο σύζυγός της, ωστόσο από την έρευνα του ιατροδικαστή διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα αυτοτραυματίστηκε.

Τέλος στη ζωή της προσπάθησε να βάλει η 57χρονη στη Νίκαια, η οποία νοσηλεύεται στο Τζάνειο νοσοκομείο από χθες το βράδυ με σοβαρό τραύμα από μαχαίρι στην κοιλιά.

Στην αρχή η γυναίκα με καταγωγή από το Περού υποστήριξε ότι τη μαχαίρωσε ο 57χρονος Έλληνας σύζυγός της, ο οποίος φέρεται πως είχε κακοποιητική συμπεριφορά απέναντί της, ωστόσο στην υπόθεση υπήρξε ανατροπή, αφού όπως προέκυψε από την έρευνα του ιατροδικαστή η γυναίκα αυτοτραυματίστηκε. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μάλιστα η γυναίκα επιχείρησε να αυτοκτονήσει.

Μετά την εξέταση του ιατροδικαστή ο 57χρονος άνδρας που είχε προσαχθεί ως ο υπαίτιος της επίθεσης αφέθηκε ελεύθερος.

Πληροφορίες αναφέρουν, μάλιστα, ότι από τις καταθέσεις που ελήφθησαν, δεν προέκυψε παρουσία άνδρα στον χώρο στον οποίο η γυναίκα τραυματίστηκε, αλλά αντίθετα προέκυψε ότι ο 57χρονος ήταν μακριά από την γυναίκα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες για την εξέλιξη ενημερώθηκε η αρμόδια εισαγγελέας η οποία έδωσε εντολή για υποβολή του προανακριτικού υλικού χωρίς σύλληψη αλλά και για τον ακούσιο εγκλεισμό της γυναίκας μετά το πέρας της νοσηλείας της.

Το σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε χθες το βράδυ στη Νίκαια, με την 57χρονη να καλεί την αστυνομία και έχοντας το μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά της και να λέει στους αστυνομικούς «ελάτε, με μαχαίρωσε ο σύζυγός μου».

Η Άμεση Δράση έσπευσε στο σημείο μετά το τηλεφώνημα περίπου στις 21:45, ωστόσο ο άνδρας της δεν ήταν στο σπίτι. Τελικά μετά από αναζητήσεις των αστυνομικών εντοπίστηκε και συνελήφθη επί της οδού Αρτέμιδος.

Είχε συλληφθεί έξι φορές για ενδοοικογενειακή βία

Σύμφωνα με πληροφορίες από ενημερωμένες πηγές, ο άνδρας είχε συλληφθεί για ενδοοικογενειακή βία μία φορά το 2021, δύο φορές το 2022 και τρεις φορές το 2024 και αφού πέρασε αυτόφωρο αφέθηκε ελεύθερος. Την τελευταία φορά στις 27 Απριλίου η γυναίκα είχε ερωτηθεί ξανά αν ήθελε κουμπί πανικού ή να μεταφερθεί σε δομή προστασίας αλλά δεν επιθυμούσε.

«Τους ακούγαμε να τσακώνονται και φωνές συνέχεια» λέει γείτονας

«Γενικότερα, τους ακούγαμε να τσακώνονται και φωνές συνέχεια, φωνές… Αυτή η κατάσταση συνεχιζόταν για χρόνια… Σήμερα, δεν ακούσαμε τίποτα απλά είδαμε την αστυνομία που ήρθε, δεν ακούσαμε σειρήνες αλλά το καταλάβαμε ότι κάτι κακό είχε γίνει με αυτή την οικογένεια» είπε στο protothema.gr γείτονας.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.