ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ: Για να κάνει κανείς αιτήσεις για το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα ενοικίου θα πρέπει να εισέλθει στη διεύθυνση https://stegastiko.minedu.gov.gr. Πότε θα ολοκληρωθούν οι πληρωμές ΚΕΑ.

Στο https://stegastiko.minedu.gov.gr εισερχόμαστε για αίτηση στο Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα ενοικίου.

Να θυμίσουμε πως για το επίδομα ενοικίου όσων οι αιτήσεις εγκριθούν εντός του Απριλίου, θα λάβουν περίπου στις 20-25 Μαΐου 2019 (στόχος είναι οι πληρωμές να γίνονται κοντά στις 22 κάθε μήνα), το επίδομα μηνός Μαΐου, καθώς και αναδρομικά για τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Μάρτιο και Απρίλιο.

Χιλιάδες πολίτες ρωτούν το θα γίνει με κοινωνικό μέρισμα, πληρωμές ΚΕΑ, επίδομα ενοικίου.
Πότε θα γίνει η αίτηση. Μέχρι στιγμής, παρά τις διαρροές της κυβερνήσεως δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για κοινωνικό μέρισμα.

Για την είσοδό τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή, οι αιτούντες θα χρησιμοποιήσουν το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password) που τους χορηγήθηκε από την Α.Α.Δ.Ε. για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του TAXISnet.
Πότε πληρώνεται το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα.

Για το επίδομα ενοικίου όσων οι αιτήσεις εγκριθούν εντός του Απριλίου, θα λάβουν περίπου στις 20-25 Μαΐου 2019 (στόχος είναι οι πληρωμές να γίνονται κοντά στις 22 κάθε μήνα), το επίδομα μηνός Μαΐου, καθώς και αναδρομικά για τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Μάρτιο και Απρίλιο.

Την Παρασκευή 24 Μαΐου 2019, πραγματοποιήθηκε η δεύτερη πληρωμή των δικαιούχων για το επίδομα ενοικίου. Πότε αναμένεται να ολοκληρωθεί η πληρωμή συντάξεων ΝΑΤ Ιουνίου 2019. Πότε αναμένεται να πληρωθούν ΚΕΑ, επίδομα ενοικίου, επίδομα παιδιού και συντάξεις Ιουνίου.

Πληρωμές ΚΕΑ-Κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης.

Σε αναμονή χιλιάδες πολίτες για να ολοκληρωθεί η πληρωμή για τα προνοιακά επιδόματα του ΟΠΕΚΑ, για το ΚΕΑ 2019, το επίδομα ενοικίου αλλά και το επίδομα παιδιού Α21.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.