Την ιερά μνήμη του Αγίου Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Φανουρίου του Νεοφανούς θα τιμήσει το ομώνυμο πανηγυρίζον παρεκκλήσιο, που βρίσκεται εντός της Ιεράς Πατριαρχικής Μονής του Αγίου Γεωργίου παλαιού Καΐρου, κατά το ακόλουθο πρόγραμμα.

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021 (7:00 μ.μ.): Μέγας Πανηγυρικός & Πατριαρχικός Εσπερινός, χοροστατούντος της Α.Θ.Μ. του Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου Β’.

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021 (9:00 μ.μ.): Θεία Λειτουργία, Χοροστατούντος της Α.Θ.Μ. του Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου Β’.

Οι ακολουθίες θα τελεστούν στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Φανουρίου εντός της Ιεράς Μονής.

Να σημειωθεί ότι το έτος 2020 ανακαινίστηκε εκ βάθρων το Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Φανουρίου του Νεοφανούς, καθώς και οι Ελληνορωμαϊκές κατακόμβες και οι λοιποί βοηθητικοί χώροι που βρίσκονται πλησίον του Παρεκκλησίου.

Τα εγκαίνια του Παρεκκλησίου και ο Αγιασμός για την επαναλειτουργία ολόκληρου του χώρου τελέστηκαν στις 8 Ιουνίου του 2020.

Όσοι πιστοί επιθυμούν να εισέλθουν με τα αυτοκίνητα τους εντός της Ιεράς Μονής παρακαλούνται να καλέσουν στο κάτωθι τηλέφωνο λίγο πριν αφιχθούν: 00201225219817.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.