ΚΥΡΙΑΚΗ Α ΛΟΥΚΑ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα Άγιος Βησσαρίων - Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων - Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022 07.00 - Κυριακής Α Λουκά με το κάλεσμα των πρώτων μαθητών.

Εκκλησία Live – Θεία Λειτουργία Κυριακής Α Λουκά Ζωντανά. Όρθρος Α Κυριακής Λουκά Ζωντανά. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Όρθρος της Κυριακής Α Λουκά με το κάλεσμα των πρώτων μαθητών του Ιησού – Ευλογία και Αγιασμός. Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022 στις 07.00 το πρωί. Η Οσία Ευφροσύνη η Θυγατέρα Παφνουτίου του Αιγυπτίου. Το κάλεσμα των πρώτων μαθητών. Κυριακή Α Λουκά.

«Ἀφέντες ἅπαντα ἠκολούθησαν αὐτῷ».

ΚΥΡΙΑΚΗ Α ΛΟΥΚΑ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα Άγιος Βησσαρίων – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022 07.00 – Κυριακής Α Λουκά με το κάλεσμα των πρώτων μαθητών.

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Κυριακή Α Λουκά – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022 07.00. Α Κυριακής Λουκά με τoν Ιησού να καλεί τους πρώτους μαθητές.

ΕΟΡΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ Α ΛΟΥΚΑ
ΚΥΡΙΑΚΗ Α ΛΟΥΚΑ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας 25 Σεπτεμβρίου 2022 της Κυριακής Α Λουκά με τo κάλεσμα των πρώτων μαθητών του Ιησού live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων. Α Κυριακή Λουκά με την εορτή της Οσίας Ευφροσύνης.

Ιερείς: π. Δημήτριος Κατσαρός

Ώρα έναρξης: 07.00
ΟΡΘΡΟΣ Κυριακής. Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της Κυριακής Α Λουκά με τo κάλεσμα των πρώτων μαθητών – Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022 – Ώρα 07.00 – Εκκλησία Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων – Όρθρος & Πανηγυρική Θεία Λειτουργία Κυριακής Α Λουκά. Ιερουργός π. Δημήτριος Κατσαρός.

Ορθροσ
Θεια Λειτουργια
Κυριακη
Κυριακη Α Λουκά
Ιησουσ
Θαυματα
Θεια λειτουργια Κυριακησ
Ορθρος Κυριακησ
Παρακληση
25 Σεπτεμβριου
Божественная литургия
divine liturgy

Ο ευρύχωρος και μεγαλοπρεπής Ιερός Ναός του Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από πέτρα και είναι βυζαντινού ρυθμού, σταυρεπίστεγος. Η οροφή του τρούλου απέχει 25 μέτρα από το δάπεδο. Διαθέτει εντυπωσιακό ξυλόγλυπτο τέμπλο, και τα τελευταία χρόνια ο εσωτερικός διάκοσμός της εμπλουτίστηκε με τοιχογραφίες. Το 2010 κατασκευάστηκαν τα προπύλαια στις δύο εισόδους. Η εκκλησία γιορτάζει στις 14 Σεπτεμβρίου. Την ημέρα εκείνη γίνεται η μεταφορά της Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνα από το μοναστήρι του Δουσίκου και η περιφορά της στην κωμόπολη.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.