Ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας Φρέντης Μπελέρης σε συνέντευξή του κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό της Αλβανίας Έντι Ράμα ότι θέλει να αναπτύξει το παραλιακό μέτωπο του Δήμου Χειμάρρας με τη συνεργασία πολιτικών του φίλων και οικονομικών παραγόντων, που θα του εξασφαλίσουν την παραμονή του στην εξουσία τα επόμενα χρόνια.

Ο κ. Μπελερης μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό “Παραπολιτικά 90,1”, εν αναμονή της εξέτασης του αιτήματός του στις 4 Δεκεμβρίου να του δοθεί άδεια από τις φυλακές, προκειμένου να ορκιστεί δήμαρχος Χειμάρρας, υπογράμμισε ότι απώτερος σκοπός του κ. Ράμα, όπως υποστήριξε, είναι ο πλουτισμός των υποστηρικτών του και η φτωχοποίηση των ντόπιων Ελλήνων κατοίκων.

Ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας μίλησε ακόμη για το “μπλόκο” στην ενταξιακή διαδικασία της Αλβανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Παράλληλα, ευχαρίστησε για άλλη μια φορά τον Έλληνα Πρωθυπουργό για την υποστήριξή του, τον υπουργό Επικρατείας Στ. Παπασταύρου, τον βουλευτή Α. Συρίγο και τον ευρωβουλευτή Μ. Κεφαλογιάννη, οι οποίοι τον επισκέφθηκαν στις φυλακές.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.