Εθνικά: Μεταξύ των Κρατών δεν υπάρχουν φιλίες, υπάρχουν συμφέροντα. – Ελ. Βενιζέλος.

Του Κων/νου Φράγκου

Ιαχές και κραυγές για να εντυπωσιάζουν, να εκποιήσουν τον πατριωτισμό τους.
Άλλοι θριαμβολογούν ότι κερδίσαμε την υπεροχή στον αέρα και άλλοι ότι με την αμερικάνικη πολιτική κινδυνεύει η ισορροπία στο Αιγαίο!
Ενθαρρύνονται οι Τούρκοι από ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – Γερμανία, ώστε απτόητοι να απειλούν; Θα πως ΝΑΙ
Το παίγνιον αυτό παίζεται επί χρόνια. Οι Κυβερνήσεις των μεγάλων Κρατών – εμπόρων όπλων, οι οποίες συμπεριφέρονται ως Νταβατζήδες, πατάνε σε δύο βάρκες για να κάνουν πωλήσεις. Και με τον Αστυφύλαξ και με τον Χωροφύλαξ.
Ποτέ, μα ποτέ, δεν πρόκειται να βρεθούμε στο ίδιο επίπεδο εξοπλιστικής ισορροπίας με την Τουρκία που είναι μια μεγάλη Χώρα, 80 εκ. κατοίκων με οργανωμένη αμυντική βιομηχανία και φανατισμό.
Οι Τούρκοι για να ξεφύγουν αρκετά, χρόνια τώρα, έκτιζαν όταν εμείς γκρεμίζαμε, ληστεύαμε τη Χώρα, την οδηγούσαμε σε Εθνική ταπείνωση – πτώχευση.
Εμείς κινούμεθα, δεν μπορεί να κάνουμε κι’ αλλιώς, εφαρμόζοντας το δόγμα της αποτροπής και καλά κάνουμε.
Αποτροπή μελετημένη, προγραμματισμένη, οικονομική και όχι άρπα – κόλα.
Ταυτόχρονα όμως, και είναι βασικό, πρέπει, ως Κράτος και Έθνος, να διακηρύξουμε την ΒΟΥΛΗΣΗ να αμυνθεί μέχρι εσχάτων. Να προστατεύσει την ακεραιότητα και την τιμή του. Να πάψει να εκλιπαρεί βοήθεια από τον ένα και τον άλλο.
Ε, λοιπόν, επιτρέψατε μου να φωνάξω ότι ΒΟΥΛΗΣΗ ΔΕΝ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ όταν
Η Διαφθορά, ευνοιοκρατία και αξιοκρατία συνεχίζει να κατατρώει τις σάρκες της Χώρας.
Ο πολιτικός κόσμος της Ελλάδας, συλλήβδην και συναινετικά, να παραμένει σε καθεστώς πλήρους ατιμωρησίας και να ενδιαφέρεται μόνο για την κατάληψη και νομή της Εξουσίας (ΣΣ ιδείτε την πρεμούρα για εκλογές).
Διορίζονται ασύδοτα στο Δημόσιο χιλιάδες αργόσχολοι, τι στιγμή που η άμυνα έχει τόσες ανάγκες.
Έχουμε Βουλή 300 βουλευτών, Κυβέρνηση με 52 Υπουργούς – Υφυπουργούς και εκατοντάδες γραμματέων, ειδικών Γραμματέων, Ανεξαρτήτων Αρχών. Φοβερές δαπάνες!
Δίδονται σε βουλευτές πολυτελή αυτοκίνητα.
Μας εκπροσωπούν στο εξωτερικό χρεωκοπημένοι και υπόλογοι πολιτικοί με μεγάλες ευθύνες στα προβλήματα της άμυνας.
Διατίθενται σκανδαλωδώς σε αμφιλεγόμενα πρόσωπα περί τις 3.000 αστυνομικοί, δήθεν ως ασφάλεια, ενώ 1.000 απ’ αυτούς θα έπρεπε να στελεχώνουν τα Αστ. Τμήματα για τον περιορισμό της παρανομίας και της εγκληματικότητας που ανθεί και τα άλλα 1.000 για στελέχωση Αστυνομίας ακριτικών περιοχών.
Ας ενισχύσουμε ουσιαστικά και ρεαλιστικά την άμυνα μας.
Ας οργανώσουμε, επιτέλους την Αμυντική μας Βιομηχανία. Αρκετά την διαλύσαν και ας πάψουμε να είμαστε ζήτουλες και φτωχοδιακονιαρέοι. Έχουμε ανάγκη ανάπτυξης υψηλού φρονήματος και αυτοπεποίθησης.
Ελληνική φυλή τι φωνάζεις; Μπαίνουν κλέφτες στο μαντρί; Εάν σου βαστάει διώχτους.

Περ. Γιαννόπουλος

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.