ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ: Σε ύφεση η φωτιά σε δασική έκταση κοντά στο ελικοδρόμιο στο Μαραθώνα.

Σε ύφεση βρίσκεται η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε λίγο πριν από τις δύο το μεσημερι σε δασική έκταση στον Μαραθώνα, κοντά στο ελικοδρόμιο. Η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής ήταν μεγάλη, καθώς η φωτιά είχε ξεσπάσει κοντά σε κατοικημένη περιοχή, χωρίς να απειλήσει σπίτια. Κοντά στο μέτωπο της φωτιάς βρίσκονταν θερμοκήπια.

Το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετώπισαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις είναι οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή.
Λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι οι ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις που είχαν σπεύσει επί τόπου κατάφεραν να τιθασσεύσουν τις φλόγες και πλέον η φωτιά βρίσκεται σε ύφεση. Τμήμα των πυροσβεστικών δυνάμεων που έπαιρναν μέρος στην κατάσβεση πλέον έχει αποχωρήσει.

Την πλήρη άρση των capital controls ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε παρέμβασή του στη Βουλή για το νομοσχέδιο για τα προσωπικά δεδομένα.

«Στα ζητήματα προσωπικών δεδομένων η Ευρώπη έδρασε πρώτη. Ρητά υποχρέωσε εταιρίες να μην φακελώνουν εργαζόμενους ώστε να χρησιμοποιούν τα προσωπικά δεδομένα κατά το δοκούν. Είναι άξιο απορίας πως μια κυβέρνηση που υποτίθεται επαγγελλόταν τα δικαιώματα άφησε απροστάτευτους τους πολίτες», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, το νομοσχέδιο αποτελεί «σημαντικό βήμα εκσυγχρονισμού που επανατοποθετεί την χώρα στο κέντρο της Ευρώπης. Είναι σοβαρό βήμα κοινωνικής ευθύνης».

Όπως εξήγησε, «το νέο πλαίσιο βάζει τάξη σε θολές περιοχές διαδικτύου που λειτουργεί άναρχα».

«Συγχαίρω τον υπ Δικαιοσύνης για το ανοικτό πνεύμα που επέδειξε κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου. Έκανε δεκτές τις περισσότερες παρατηρήσεις της αντιπολίτευσης. Εξηγήθηκε επαρκώς ο λόγος που επέβαλλαν τον κατεπείγοντα χαρακτήρα συζήτησης

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.