Μάχη στα πύρινα μέτωπα δίνει η Πυροσβεστική, με τη μεγάλη φωτιά στη Ρόδο να μαίνεται για έκτη συνεχόμενη ημέρα. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν, επίσης, μάχη σε Αίγιο, Κάρυστο, Αργολίδα και Βοιωτία.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα είναι η μέρα όπου ο καύσωνας «Κλέων» φτάνει στην κλιμάκωσή του, ενώ και τη Δευτέρα οι πυρομετεωρολογικές συνθήκες είναι κάτι παραπάνω από ανησυχητικές.

Στη Ρόδο η φωτιά καίει σε τρία μέτωπα με τις φλόγες να απειλούν οικισμούς. Στην περιοχή πνέουν πολύ ισχυροί άνεμοι δυσχεραίνοντας το έργο της Πυροσβεστικής, με την φωτιά να κινείται με μεγάλη ταχύτητα.

Την ίδια ώρα μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη στην Υλίκη Βοιωτίας με το μέτωπο να είναι αρκετό μεγάλο, ενώ στη μάχη έχουν ριχτεί επίγειες και εναέριες δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Επιπλέον το χωριό Ποτάμι στην Κάρυστο εκκενώθηκε για προληπτικούς λόγους εξαιτίας της μεγάλης φωτιάς που ξέσπασε στην περιοχή.

Την απομάκρυνση των κατοίκων συντονίζουν οι Αστυνομικές δυνάμεις σύμφωνα με ενημέρωση από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας. Την εκκένωση του οικισμού Ποτάμι για προληπτικούς λόγους ζήτησε ο δήμαρχος Καρύστου, Λευτέρης Ραβιόλος.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.