ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ: Φωτιά τώρα σε χαμηλή βλάστηση στην Κηφισιά.

Φωτιά εκδηλώθηκε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες σε χαμηλή βλάστηση επί της οδού Κοκκιναρά, στην Κηφισιά Αττικής.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες σε χαμηλή βλάστηση επί της οδού Κοκκιναρά, στην Κηφισιά Αττικής.

Για την πυρκαγιά ενημερώθηκε η Πυροσβεστική και άμεσα κινητοποιήθηκαν και επιχειρούν στο σημείο δέκα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, καθώς και τέσσερα εθελοντικά οχήματα.

Πυρκαγιές

Η απειλή από τις πυρκαγιές, είναι μία πραγματικότητα, τόσο για τους ανθρώπους που μένουν σε περιοχές πυκνής βλάστησης, όσο και για εκείνους που δραστηριοποιούνται σε τέτοιες περιοχές. Οι συνθήκες ξηρασίας, αυξάνουν τις πιθανότητες εκδήλωσης πυρκαγιάς.

Η γνώση και ο σχεδιασμός για την προστασία των κτιρίων σε τέτοιες περιοχές, ελαττώνει σημαντικά τον κίνδυνο καταστροφής τους από πυρκαγιά.

Υπάρχουν διάφορες προφυλάξεις ασφαλείας που μπορεί κανείς να πάρει, μειώνοντας τις απώλειες από μία πυρκαγιά Για τη μείωση των κινδύνων, πρέπει κανείς να λάβει υπ’ όψιν του την πυροπροστασία του κτίσματος, την τοποθεσία του, καθώς και τη φύση της γύρω βλάστησης.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.