Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι φιλικοί αγώνες ποδοσφαίρου 5Χ5 μεταξύ Κατηχητικών Σχολείων στα πλαίσια του εορτασμού του πολιούχου της Σπάρτης Οσίου Νίκωνος «του Μετανοείτε».

Οι φιλικοί αγώνες φιλοξενήθηκαν στο αθλητικό κέντρο 5Χ5 του Ανδρέα Ηλιόπουλου στα Αλέσια και συμμετείχαν οι παιδικές ομάδες των κατηχητικών σχολείων Αγίου Νικολάου Σπάρτης, Καλογωνιάς, Κοκκινόρραχης και Οσίου Νίκωνος Σπάρτης.

Τα παιδιά διασκέδασαν παίζοντας το αγαπημένο τους παιχνίδι, με κύριο σκοπό την ψυχαγωγία, το ευ αγωνίζεσθε και την τιμή στον Άγιο Νίκωνα που θα εορτασθεί σε λίγες ημέρες η μνήμη του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα παιδιά που συμμετείχαν κρέμασαν στο λαιμό τους αντί για μετάλλιο ένα όμορφο χειροποίητο σταυρό ως ανάμνηση της συμμετοχής τους στον αγώνα.

Οι διοργανωτές εκφράζουν ιδιαίτερες ευχαριστίες στον κ. Ανδρέα Ηλιόπουλο για την δωρεάν φιλοξενία στο χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων και την προσφορά χυμών στα παιδιά, καθώς και στους κατηχητές και Εφημερίους για την ανταπόκρισή τους και συμμετοχή τους στη δραστηριότητα αυτή που προάγει την υγιή ψυχαγωγία και επιπλέον φέρνει πιο κοντά μικρούς και μεγάλους στον πολιούχο μας Όσιο Νίκωνα.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.