Με πνεύμα προσφοράς εν τω μέσω της κρίσης του κορονοϊού, καθώς και των περιορισμών της πανδημίας, επηρεασμένοι από το πνεύμα του Πάσχα, που έρχεται, στρέψαμε για 6η φορά την σκέψη της προσφοράς μας, προς τις Γυναικείες Φυλακές του Ελαιώνα Θηβών.

Υποστηρικτής της προσπάθειας μας για πολλοστή φορά, ήταν η Τράπεζα Τροφίμων, βασικός αρωγός στο έργο μας, αλλά και στις διανομές μας. Επίσης είχαμε: τις ευλογίες του Μακαριώτατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών & Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου και Προέδρου του ΚΕΣΟ, ο οποίος πάντα επικροτεί ανάλογες πράξεις φιλανθρωπίας, καθώς και την επιβράβευση του επιχώριου Μητροπολίτη Θηβών & Λεβαδείας κ. Γεωργίου. Στις φύλακες, η δράση πραγματοποιήθηκε με το φορτηγό του «συνοδοιπόρου» στο έργο μας κ. Κωνσταντίνου Δούβλη. Εκεί απεστάλησαν τρείς παλέτες με είδη ένδυσης και υπόδησης, καθώς και προϊόντα παράγωγα γάλακτος και γιαούρτια.

Όλο το υλικό συνόδευε ο συνεργάτης μας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του ΚΕΣΟ κ. Κωνσταντίνος Σαλεβουράκης. Η παραλαβή, έγινε από την Αρχιφύλακα κα Γεωργία Τσώνη και τον υπεύθυνο προμηθειών κ. Χρήστο Κράνη. Το ΚΕΣΟ, ευχαριστεί τον Διευθυντή του Σωφρονιστικού Καταστήματος Ελαιώνα κ. Γιώργο Μακρή, που αποδέχτηκε την δράση μας, δεδομένου ότι λόγω της πανδημίας, όλα τα Σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας είναι κλειστά για το κοινό και για τις επισκέψεις, ώστε να αποφεύγονται οι συγχνωτισμοί και με αυτόν το τρόπο να τηρούνται τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα και να φυλάσσονται οι κρατούμενες/ κρατούμενοι, αλλά και οι εργαζόμενοι στα Σωφρονιστικά καταστήματα, από τυχόν κρούσματα ασυμπτωματικών φορέων του ιού.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.