Εξόδιος Ακολουθία: Την Πέμπτη 25 Μαΐου εορτή της Αναλήψεως Του Κυρίου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας, τέλεσε στην Ιερά Μονή Αγίας Μαρίνας Βόνης…

Θεία Λειτουργία, όπου ευρίσκετο το σκήνωμα της μακαριστής Ηγουμένης Γερόντισσας Μαρίνας, ενώ είχαν προηγηθεί καθ’ όλη την διάρκεια της νύχτας τα αναγνώσματα του ψαλτηρίου.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία και ο ενταφιασμός της μακαριστής Ηγουμένης Γερόντισσας Μαρίνας. Ο Σεβασμιώτατος μίλησε για το πρόσωπο της αείμνηστης Ηγουμένης, όπου ήταν Γερόντισσα με τα πολλά χαρίσματα, της αγάπης, της συγχώρεσης, της ταπείνωσης.

Μεταξύ άλλων παρεβρέθησαν ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτης Επιφάνιος Ζαχαράκης, ο Αρχιμανδρίτης Του Οικουμενικού Θρόνου Μελχισεδέκ Αμπελικάκης, ο Ηγούμενος της Ι.Μ Καλλέργη Αρχιμανδρίτης Σίμων Βουτυριάδης, ο Αρχιμανδρίτης Ιερόθεος Χιώτης, Ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της Ι.Μ. Αγίας Μαρίνας Βόνης ο Αρχιμανδρίτης Μεθόδιος Φλουρής, η Ηγουμένη του Ιερού Ησυχαστήριου Εισοδίων της Θεοτόκου Ροδιάς Γερόντισσα Νεκταρία, η Ηγουμένη του Ιερού Ησυχαστήριου Γενέσεως της Θεοτόκου Σγουροκεφαλίου Γερόντισσα Μελάνη, αντιπροσωπεία της Ιεράς Μονής Αγίας Ειρήνης Κρουσώνα και της Ηγουμένης Γερόντισσας Μαγδαληνής, καθώς και πολλοί κληρικοί και Λαϊκοί. Να είναι η μνήμη Της αιώνια και να εύχεται απο το ουράνιο θυσιαστήριο δια την Ιερά Μονή της Αγίας Μαρίνας και δι όλους μας.

 

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.