Μία άλλη μορφή γρίπης είναι ο κορονοϊός σύμφωνα με τον ιερέα στην Εύβοια που άνοιξε φέρετρο νεκρού από κορονοϊό, αγνοώντας τα μέτρα που βρίσκονται σε ισχύ κατά της εξάπλωσης του ιού.

Ο πατέρας Αγαθάγγελος μιλώντας στον Alpha, δήλωσε αρνητής των μέτρων ενώ υποστήριξε ότι άνοιξε το φέρετρο για λόγους ανθρωπιάς και υπογράμμισε ότι με τον κορονοϊό, οι άνθρωποι έχουν χάσει τα μυαλά τους.

«Εκτός από τις οδηγίες του ΕΟΔΥΥ υπάρχει και το ανθρώπινο κομμάτι που για εμένα είναι το πιο βασικό. Υπάρχει και η ανθρώπινη οδηγία ότι θέλει να εξασφαλίσει ο άνθρωπος ότι αύτον που θάβει είναι ο δικός του άνθρωπος», είπε χαρακτηριστικά.

Σε ερωτήσεις για τις αναρτήσεις που έκανε σχετικά με τον κορονοϊό, απάντησε: «Ο κορονοϊός είναι κάτι σαν τις γρίπες που έχουμε κάθε χρόνο. Διχάζει την κοινωνία και έχει τρελάνει τα μυαλά των ανθρώπων. Ο κορονοϊός μας ζητάει να χωριστούμε σε δύο κατηγορίες, σε εμβολιασμένους και μη. Είμαστε άνθρωποι και έχουμε λογική. Είναι δυνατόν να τυλίγουμε ένα νεκρό γυμνό σαν λουκάνικο και να τον πετάμε μέσα;».

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

1 Σχόλιο

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1

Που μπορούμε να βρούμε τον πατερ αγαθαγγελοσ??