Την εμπειρία ζωής μέσω της σελίδας «Άγιος Εφραίμ - Ανέγερση μοναστηρίου στην Κύπρο - Χολέτρια Πάφος» μοιράζεται ο 26χρονος Ανδρέας.

Δείτε αυτούσια την ανάρτηση του 26χρονου μέσω της σελίδας:

Ένα τεράστιο θαύμα του Αγίου Εφραίμ έζησε αυτές τις μέρες ο Ανδρέας από την Κύπρο ο οποίος και θέλησε να το μοιραστεί μαζί μας λίγο πριν την μεγάλη εορτή του Αγίου μας.

‘’Αρχές Ιανουαρίου 2021, διαγνώστηκα με λέμφωμα. Η ασθένεια βρισκόταν σε μεγάλη έκταση στο μεσοθωράκιο, στο συκώτι και στα οστά. Μεταφέρθηκα σε πολύ σοβαρή κατάσταση σε εξειδικευμένο νοσηλευτικό κέντρο στην Κύπρο (GOC), όπου και άρχισε μια σειρά από πολύ δύσκολες και επίπονες χημειοθεραπείες.
Παράλληλα με τις αξιέπαινες προσπάθειες των γιατρών, τη στήριξη από το νοσηλευτικό προσωπικό, άρχισαν οι δικές μου ικεσίες και της οικογένειάς μου, προς τον Θεό, την Παναγία και όλους τους Αγίους. Έτσι, γνωρίσαμε και τον Άγιο Εφραίμ, που σε πολύ δύσκολες στιγμές έγινε το στήριγμα και η ελπίδα μας ακούγοντας και διαβάζοντας καθημερινά θαύματα του.

Τον Απρίλιο, η θεραπεία είχε ολοκληρωθεί κατά το ήμισυ και οι γιατροί αποφάσισαν ότι έπρεπε να πραγματοποιηθούν διαγνωστικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί η πορεία της νόσου. Στις 22 Απριλίου επικοινωνήσαμε με τον κύριο Μάριο Χαπέρη μιας και ενημερωθήκαμε πως έχει στην κατοχή του τις ιερές παντόφλες και τα ιερά λείψανα του θαυματουργού Αγίου Εφραίμ από την Νέα Μάκρη.

Η ανταπόκριση του ήτανε άμεση και ο Πατέρας Γεώργιος από την Παναγία του Τράχωνα στον Στρόβολο έφτασε στο σπίτι μας όπου και είχα την τεράστια ευλογία να προσκυνήσω τα ιερά λείψανα του μεγαλομάρτυρα Αγίου Εφραίμ. Στις επόμενες μέρες τα αποτελέσματα ήταν σοκαριστικά σε σημείο που ακόμη και ο ίδιος ο προσωπικός μου ιατρός που με παρακολουθεί δεν μπορεί ακόμη να το πιστέψει. Ο καρκίνος, δεν ανιχνευόταν πουθενά.

Γνωρίζοντας ότι ο Άγιος Εφραίμ θέλει και ζητάει τα θαύματα του να ακούγονται για να μπορούμε να τον επικαλεστούμε σε δύσκολες στιγμές θέλησα να το μοιραστώ μαζί σας’’

Ανδρέας από Λευκωσία, 26 ετών

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.