Στον Ιερό Ναό Θεομάνας-Οδηγήτριας στην Νέα Κίο Αργολίδας τελέσθηκε την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021 το ετήσιο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ιερέων, των κτητόρων του Ιερού Ναού καθώς και των ευεργετών της Νέας Κίου.

Την Θεία Λειτουργία και το Ιερό μνημόσυνο τέλεσε ο εφημέριος του ναού, πρωτοπρεσβύτερος π. Δημοσθένης Γάτσιος. Παρέστησαν μεταξύ άλλων ο αντιδήμαρχος Αργούς-Μυκηνών Γιάννης Αθανασόπουλος και πρώην Δήμαρχος της Νέας Κίου Γιώργος Μανινής.

Στο καθιερωμένο -εδώ και χρόνια- ετήσιο μνημόσυνο, που τελείται την πρώτη Κυριακή μετά την Πανήγυρη της Θεομάνας, μνημονεύθηκαν:

οι Αρχιερείς Χρυσόστομος Ταβλαδωράκης, Χρυσόστομος Δεληγιαννόπουλος και Ιάκωβος, ο εφημέριος της ενορίας Νίκανδρος Ιερομόναχος, οι πρεσβύτεροι Νικόλαος και Βασίλειος, οι κτήτορες του Ιερού Ναού και ευεργέτες της Νέας Κίου, Απόστολος, Γραμματική και Σταμάτιος Πεζάς. Επίσης, μνημονεύθηκαν τα ονόματα των: Μάλαμας Μαυρουδή και Ζωής Πιπίδου, οι όποιες μετέφεραν τις Ιερές Εικόνες της Θεομάνας και της Κουκουζέλισσας-Τριχερούσης, από την Μικρά Ασία στην Νέα Κίο Αργολίδας, των ευεργετών του Δήμου της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Κίου Γεωργίου και Σταυρούλας Βορίδη και του καλώς ασκήσαντος επί σειρά ετών την δημαρχία Νέας Κίου, Γεωργίου Κατριλιώτη.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.