Σειρά συναντήσεων είχε σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος με υποψηφίους των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.

Πρώτος έφτασε στην Ιερά Αρχιεπισκοπή η Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλο της Παράταξης “Αττική Μπροστά” κυρία Αλεξάνδρα Πάλλη η οποία ζήτησε την ευχή του Μακαριωτάτου. Η κ. Πάλλη ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο για το μεγάλο έργο το οποίο προσφέρει η Εκκλησία ενώ ακολούθησε συζήτηση σε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος καθώς και συνεργασιών με την τοπική αυτοδιοίκηση.

Ακολούθησε η επίσκεψη του υποψηφίου Περιφερειακού Συμβούλου της Παράταξης “Αττική Μπροστά” κ. Νικόλαου Αδαμόπουλο με τον οποίο ο Μακαριώτατος συζήτησε θέματα που αφορούν τις συνεργασίες μεταξύ Εκκλησία και τοπικής αυτοδιοίκησης. Ο κ. Αδαμόπουλος προσέφερε στον Αρχιεπίσκοπο ως δώρο με αφορμή την επίσκεψή του ένα βιβλίο.

 

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.