Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’, ο οποίος από το πρωί σήμερα πραγματοποιεί ποιμαντική επίσκεψη στην Κύθνο, το απόγευμα προέστη του Εόρτιου Εσπερινού στον Ιερό Ναό των πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Δρυοπίδος, με την παρουσία του Επάρχου Κέας- Κύθνου κ. Ευαγγέλου, του Δημάρχου Κύθνου κ. Σταμ. Γαρδέρη, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κωνστ. Φιλιππαίου, της υποψήφιας Βουλευτού των Κυκλάδων κας Αικατερίνης Μονογιού και πλήθους πιστών Κυθνίων και παραθεριστών.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ στο κήρυγμα του αναφέρθηκε στο έργο των Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου και κάλεσε όλους τους πιστούς να γίνουν Απόστολοι και κατηχητές του μηνύματος του Χριστού και της Εκκλησίας στην ψυχή των παιδιών τους.

Ευχαρίστησε επίσης και συνεχάρη τα παιδιά του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου, για την προετοιμασία καλλιτεχνικής Εκδήλωσης μετά τον Εσπερινό και τα προέτρεψε να συνεχίσουν τις πατρώες παραδόσεις και τα ωραία έθιμα του νησιού τους.
Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ επιστρέφει το βράδυ στην Αθήνα και αύριο, κατά το εξαγγελθέν πρόγραμμα, θα μεταβεί στο Άγιο Όρος.


Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.