Την Μεγάλη Παρασκευή 30-4-2021 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας χοροστάτησε στην Ακολουθία των Μεγάλων Ωρών και εν συνεχεία στον Εσπερινό της Αποκαθηλώσεως στο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Εκατονταπυλιανής Πάρου. Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο π. Δωρόθεος Βενετσανόπουλος.

Οι Ιερές Ακολουθίες μεταδόθηκαν απευθείας από τον τηλεοπτικό σταθμό «Syros TV1», μετά από πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας, Μήλου, Δήλου και Μυκόνου κ. Δωροθέου Β’ και την ευγενική παραχώρηση του κ. Κομνηνού Στρογγύλη, υπευθύνου του ως άνω τηλεοπτικού σταθμού, τους οποίους και ευχαρίστησε εκ μέσης καρδίας. Ωσαύτως ευχαρίστησε και τον κ. Γιώργο Δεουδέ, ο οποίος συνεργάστηκε με το συνεργείο του στη Πάρο για την τηλεοπτική αναμετάδοση που αναφέραμε αλλά και για την απευθείας διαδικτυακή μετάδοση από το «Naxos TV». Σύντομες επίσης και εγκάρδιες ευχαριστίες και ευχές απηύθυνε ο Σεβασμιώτατος προς όλους τους συνεργάτες του Ιερού Προσκυνήματος (κληρικούς και λαϊκούς, εργαζομένους και εθελοντές, άνδρες και γυναίκες, μικρούς και μεγάλους) για την άρτια προετοιμασία των Ιερών Ακολουθιών της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας προέστη της Ακολουθίας του Επιταφίου Θρήνου στο ως άνω Ιερό Προσκύνημα.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.