Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδης Στεφανής συναντήθηκε χθες με τον Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ. Θεόκλητο, στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποίησε στις περιοχές της Καστοριάς και της Φλώρινας.

Στη Φλώρινα, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας επισκέφθηκε την έδρα του 1ου Συντάγματος Πεζικού «Σαγγάριος» όπου συμμετείχε σε ενημέρωση και απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό προς το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό. Στη συνέχεια είχε συναντήσεις με τον Δήμαρχο Φλώρινας κ. Βασίλειο Γιαννάκη και με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ. Θεόκλητο.

Η επίσκεψη του κ. Στεφανή ολοκληρώθηκε με τη μετάβασή του στο χωριό Κέλλη, του οποίου είναι Επίτιμος Δημότης. Τον υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κέλλης κ. Αθανάσιος Τάσκας καθώς και δεκάδες κάτοικοι του χωριού.

Μετά το πέρας της επισκέψεώς του, ο Υπουργός δήλωσε: «Με τη σύντομη επίσκεψη στην Καστοριά, τη Φλώρινα και την Κέλλη είχα την ευκαιρία να επαναβεβαιώσω το πάρα πολύ σημαντικό έργο που προσφέρουν οι Ένοπλες Δυνάμεις τόσο ως προς την αποτροπή, όσο και ως προς τις υπηρεσίες αρωγής της ελληνικής κοινωνίας. Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι παρούσες όπου η Πατρίδα έχει ανάγκη».

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.