Το απόγευμα της Κυριακής, 16 Οκτωβρίου 2022, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας αποδέχθηκε την πρόσκληση και επισκέφθηκε το φιλανθρωπικό φεστιβάλ στο "Περιβόλι του Αγίου Λαζάρου" στη Δρομολαξία.

Το φεστιβάλ είχε ως θέμα “Ο Άγιος Λάζαρος και ο μικρός φίλος του Σάββας.

Ο Πανιερώτατος τέλεσε σύντομη δέηση υπέρ ταχείας αναρρώσεως πάντων των αδελφών ημών των εν ασθενείαις και περιστάσεσι ευρισκομένων. Εξαιρέτως δε ανέπεμψε δέηση υπέρ ταχείας αναρρώσεως του Προκαθημένου της Εκκλησίας της Κύπρου, Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου Β΄.

Σκοπός του εν λόγω φεστιβάλ ήταν να προαχθεί προς το λαό η ένδειξη αγάπης και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο που το έχει ανάγκη.

Ειδικότερα ο σκοπός του φεστιβάλ, ήταν η οικονομική ενίσχυση κοινωφελών Ιδρυμάτων που δραστηριοποιούνται κοινωνικά προσφέροντας υπηρεσίες φροντίδας, εκπαίδευσης και υγείας προς τον συνάνθρωπο.

Τα έσοδα του φεστιβάλ θα διατεθούν για ενίσχυση του κέντρου ΑΜΕΑ Αγίου Λαζάρου και για παιδιά με καρκίνο, όπως επεσήμανε ο Επιστάτης του Περιβολίου του Αγίου Λαζάρου, κ. Λάζαρος Φιλίππου.

Ο Πανιερώτατος ευχαρίστησε τον κ. Φιλίππου για την πρόσκληση να παραστεί στο τόσο σημαντικό φεστιβάλ, που είχε ως στόχο τη στήριξη του πάσχοντος συνανθρώπου.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.