Επίδομα θέρμανσης 2020: Πώς μοιράζονται τα 80-650 ευρώ που θα λάβουν φέτος οι δικαιούχοι-Ανοιχτή παραμένει η πλατφόρμα του επιδόματος θέρμανσης με τους ενδιαφερόμενους να μπορούν να κάνουν αιτήσεις στο myΘέρμανση.

Η εφαρμογή υποβολής/διαχείρισης αιτήσεων έγκρισης απευθύνεται στα φυσικά πρόσωπα που καταναλώνουν πετρέλαιο θέρμανσης για τη θέρμανση της κύριας κατοικίας τους. Μέσω της εφαρμογής αυτής, κάθε φυσικό πρόσωπο που είναι υποψήφιο για να εγγραφεί στο μητρώο δικαιούχων του επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης, για την τρέχουσα περίοδο κατανάλωσης, συμπληρώνει τα αιτούμενα στοιχεία και λαμβάνει άμεση απάντηση για το αποτέλεσμα της αίτησης.

Το επίδομα εφέτος, δεν θα δοθεί μόνο σε νέους δικαιούχους που πριν αποκλείονταν (πχ όσοι ζεσταίνονται με φυσικό αέριο ή αγοράζουν μπουκάλες υγραερίου) αλλά θα υπάρχει τεράστια ποικιλομορφία στα ποσά που λαμβάνουν τα νοικοκυριά. Το μυστικό κρύβεται στις «βαθμοημέρες». Αντί δηλαδή να μοιραστεί το επίδομα με βάση 4 γεωγραφικές ζώνες (πχ 250 ευρώ αν η κύρια κατοικία του ανήκει στην Γεωγραφική Ζώνη Α, 180 ευρώ στη Β, 110 ευρώ στη Γ όπου ανήκει και η Αθήνα ή 80 στη Δ όπως Κρήτη και τα νησιά), το νέο σύστημα δίνει άλλο ποσό ακόμα και μέσα στον ίδιο νομό, γιατί μετράει πόσο «κρυώνουν» πάνω από 13.500 περιοχές της χώρας.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.