ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ: Νωρίτερα θα πληρωθεί όπως όλα δείχνουν η έκτη δόση για το επίδομα παιδιού 2018 εξαιτίας των γιορτών των Χριστουγέννων όπως αναφέρει η ανακοίνωση από Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για το πρόγραμμα επίδομα τέκνων 2018 και την 6η δόση.

Η έκτη δόση για το επίδομα παιδιού 2018 που αντιστοιχεί στο 2μηνο Νοέμβριος – Δεκέμβριος και θα καταβάλλονταν κανονικά προς τα τέλη Ιανουαρίου, θα προπληρωθεί την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου, ενώ όσοι δικαιούχοι δεν έχουν ακόμη υποβάλλει αίτηση Α21 για το έτος 2018 έχουν χρονικό περιθώριο έως και την ερχόμενη Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στις 23:59 να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση, ώστε να συμπεριληφθούν στην πληρωμή της 21ης Δεκεμβρίου.

Πάνω από 880.000 οικογένειες έχουν ήδη καταθέσει αίτηση Α21 για το επίδομα παιδιού 2018, με το μέσο μηνιαίο οικογενειακό επίδομα να είναι 45% υψηλότερο από κάθε άλλη χρονιά ενώ καλύπτονται επίσης περισσότερα από 1,56 εκατομμύρια παιδιά σε όλη την Ελλάδα.

Επίδομα παιδιού – ειδικές κατηγορίες πληθυσμού

Πολίτες τρίτης Χώρας, Αναγνωρισμένοι Πρόσφυγες, Δικαιούχοι Ανθρωπιστικού καθεστώτος, Ανιθαγενείς, Δικαιούχοι διεθνούς και επικουρικής προστασίας, για τους οποίους δεν διασταυρώνεται η άδεια διαμονής, θα μπορούν να επισυνάπτουν την άδεια διαμονής. Η πληρωμή θα γίνεται μόνο μετά από έλεγχο από τον ΟΠΕΚΑ.

Πολίτες τρίτων χωρών, των οποίων έληξε η άδεια διαμονής, θα μπορούν να κάνουν νέα αίτηση με τον ίδιο αριθμό άδειας διαμονής και να επισυνάπτουν βεβαίωση ανανέωσης άδειας διαμονής.

Άγιος Ελευθέριος γιορτή: Προστάτης των Εγκύων – Ευχές, βίος, μαρτύρια- 15 Δεκεμβρίου

Φοιτητές από μετεγγραφή, οι οποίοι δεν έχουν την προηγούμενη ακαδημαϊκή ταυτότητα θα μπορούν να επισυνάπτουν βεβαίωση.

Δίνεται η δυνατότητα στο ενήλικο ορφανό από δύο γονείς να υποβάλει αίτηση και να είναι ταυτόχρονα δικαιούχος. Εφόσον η αίτηση γίνεται από Επίτροπο θα μπορεί να προσθέσει τον εαυτό του και εξαρτώμενο τέκνο.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.